Banner 980x90

Ludzas novadā par marihuānas audzēšanu aiztur policijas redzeslokā nonākušu vīrieti

Daugavpils, 9.aug., LETA. Valsts policijas (VP) darbinieki Ludzas novada Ņukšu pagastā, kādā siltumnīcā uzgājuši un likvidējuši kārtējo nelikumīgo marihuānas audzētavu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

VP Latgales reģiona pārvalde savā rīcībā ieguva informāciju par personu, kura, iespējams, ir saistīta ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti. Ludzas Kriminālpolicijas darbinieki noskaidroja, ka Ludzas novada Ņukšu pagastā, kādā privātmājā, iespējams, tiek audzēta marihuāna.

Lai pārbaudītu iegūto informāciju, likumsargi ieradās notikuma vietā, kur veica sankcionēto kratīšanu. Apskatot pie kādas privātmājas esošo siltumnīcu, tajā tika konstatēti septiņi marihuānas augiem līdzīgi stādi, ka arī sēklas.

Lai precīzi noteiktu izņemto vielu sastāvu un daudzumu, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes, taču jau tagad ir skaidrs, ka, visticamāk, tā ir marihuāna. Tajā pašā dienā tika aizturēta arī iespējamā vainīgā persona - kāds 1989.gadā dzimis vietējais iedzīvotājs, kurš jau agrāk bija nonāca likumsargu redzeslokā. Izmeklēšana šajā lietā turpinās.

Par narkotiskās vielas saturošu augu neatļautu sēšanu vai audzēšanu - Krimināllikuma 256.panta 1.daļa - vainīgās personas soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar naudas sodu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)