Banner 980x90

Ludzas novada pašvaldība iegādāsies divas vieglās automašīnas un pasažieru autobusu

Daugavpils, 3.apr., LETA. Ludzas novada pašvaldība plāno iegādāsies divas vieglās automašīnas un pasažieru autobusu pašvaldības autonomo funkciju veikšanai, aģentūra LETA noskaidroja Ludzas novada pašvaldībā.

Vienu vieglo automašīnu plānots izmantot pagastu pārvalžu funkciju pildīšanai, otru – pašvaldības administrācijas vajadzībām.

Šim nolūkam Ludzas novada dome nolēmusi vērsties Pašvaldību aizņēmumu un galvojumu kontroles un pārraudzības padomē ar lūgumu atļaut tai ņemt Valsts kasē 115 000 eiro ilgtermiņa aizņēmumu.

Jaunas transporta vienības nepieciešams iegādāties, jo pašvaldības autoparks ir fiziski un morāli novecojis. Administrācijas vajadzībām izmantojamais vieglais automobilis ir vairāk nekā 20 gadus vecs un tā nobraukums ir vairāk nekā 450 000 kilometru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)