Banner 980x90

Ludzas novada pašvaldība rīko konkursu par novada himnu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ludzas novada pašvaldība izsludina konkursu "Ludzas novada himna", kura mērķis ir radīt  Ludzas novada himnu, kas veicinātu lokālpatriotismu, novada vienotību un atpazīstamību, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informē Ludzas novada pašvaldība.

Konkursā var piedalīties ikviens Ludzas novada un Latvijas iedzīvotājs, iesniedzot himnas demo versiju CD formātā, notis ar vārdiem un himnas tekstu līdz šā gada ceturtdienai, 29.decembrim, Ludzas novada pašvaldībā, Raiņa ielā 16, Ludzā.

Konkursam iesūtītos darbus žūrija izvērtēs līdz 2017.gada  23.janvārim un izvēlēsies darbus, kurus nodot tautas balsošanai Ludzas novada pašvaldības mājaslapā un pašvaldības informatīvajā izdevumā "Ludzas Novada Vēstis".

Ja iesniegtie darbi būs pietiekoši augstvērtīgi, atbilstošākais darbs iegūs Ludzas novada himnas statusu. Trīs veiksmīgākie pretendenti tiks apbalvoti ar Ludzas novada pašvaldības Pateicības rakstiem un naudas prēmiju: 700 eiro saņems konkursa uzvarētājs, 200 eiro un 100 eiro – attiecīgi divu citu labāko darbu iesniedzēji.

Konkursa nolikumu skatīt šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)