Banner 980x90

Ludzas novada pašvaldības vēlēšanām iesniegti septiņi saraksti

Daugavpils, 27.apr., LETA. Ludzas novada pašvaldības vēlēšanām iesniegti septiņi deputātu kandidātu saraksti, liecina informācija Centrālās vēlēšanu komisijas mājas lapā.

Pašreizējā Ludza novada domes priekšsēdētāja Alīna Gendele vēlēšanās ar pirmo numuru startēs no "Latgales partijas" saraksta. Šajā sarakstā vēlēšanās startēs arī pašreizējais domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Meikšāns, kā arī deputāti Svetlana Rjutkinena, Jānis Ivulāns, Regīna Vorobjova un Eleonora Obrumāne.

Sociāldemokrātiskās partijas "Saskaņa" saraksta pirmais numurs būs bijusī Ludzas novada domes priekšsēdētāja Jevgenija Kušča. Šajā sarakstā startēs arī pašreizējie deputāti Igors Lapšovs un Olga Petrova.

Vēl viena bijusī Ludzas novada domes priekšsēdētāja Valentīna Lazovska ar otro numuru startēs "No sirds Latvijai" sarakstā. Savukārt šī saraksta līderis būs individuālais komersants Dainis Narnickis.

"Zaļo un Zemnieku savienības" saraksta pirmais numurs vēlēšanās būs pašreizējais Ludzas vicemērs Edgars Mekšs. Šajā sarakstā startēs arī pašreizējie domes deputāti Juris Atstupens un Olita Baklāne.

Deputāts Voldemārs Dibaņins Ludzas novada domes vēlēšanās ar pirmo numuru startēs "Latvijas Sociālistiskās partijas" sarakstā.

Tāpat Ludzas novada domes vēlēšanās būs pārstāvēta partija "Vienoti Latvijai" un "Latvijas Reģionu Apvienība".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)