Banner 980x90

Ludzas novadā pavasarī par 17% augs maksa par kanalizācijas pakalpojumiem

Rīga, 10.dec., LETA. 2019.gada 1.maijā varētu stāties spēkā jaunais SIA "Ludzas namsaimnieks" kanalizācijas tarifs, kas ir par 17% augstāks par pašreizējo, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Pašlaik kanalizācijas pakalpojumu maksa novadā ir 1,34 eiro par kubikmetru, bet pavasarī to plānots palielināt līdz 1,57 eiro par kubikmetru, kas ir 17% pieaugums.

Uzņēmumā skaidroja, ka tarifa pieaugums saistīts ar ieguldījumiem pamatlīdzekļu atjaunošanā, transporta, personāla un citu izmaksu pieaugumu kopš iepriekšējā tarifa apstiprināšanas. Turklāt komunālo pakalpojumu sniedzējam ir kredītsaistības saistībā ar Eiropas Savienības projekta realizāciju.

Iepazīties ar jaunā tarifa projektu iedzīvotāji var "Ludzas namsaimnieka telpās". Savukārt priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt gan uzņēmumam, gan Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai 20 dienu laikā, sākot no šodienas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)