Banner 980x90

Ludzas novada telpu futbola turnīrā uzvar "Zveri"

Publicitātes foto/ Foto: Ludza.lv
Publicitātes foto/ Foto: Ludza.lv

Ar aizraujošu un spraigu finālspēli fanu pārpildītajā Ludzas sporta hallē piektdien, 11.martā noslēdzās Ludzas novada telpu futbola turnīrs, pilsētas informācijas portāls Ludza24.lv uzzināja Ludzas novada pašvaldībā. 

Par zeltu cīnījās divas spēcīgas komandas: Ludzas "Zveri" un Rēzeknes "Jaguar". Pamatlaikā rezultāts neizšķirts – 2 : 2. Tas nemainījās arī papildlaikā (2×5 min). Visu izšķīra pēcspēles sitieni vārtos no 6 metru atzīmes. Skatītāju interese bija sakāpināta, bet arī te rezultāts bija līdzvērtīgs, līdz beidzot "Zveri" guva uzvaras vārtus. Kopējais rezultāts 7 : 8 ludzāniešu labā. Spēli tiesāja Aigars Bondars un Aigars Smirnovs.

Tūlīt pēc spēles Ludzas novada domes priekšsēdētāja Alīna Gendele un SK "Latgols" priekšsēdētājs Staņislavs Narnickis pasniedza balvas uzvarētājiem. 

Zelts komandai "Zveri", 2.vietā "Jaguar". Bronzu ieguva "LSB Meistars" komanda, kas cīņā par 3.vietu ar 7:3 pieveica zilupiešus. 5.vietā Ciblas novada un RTA/VRK komandas.

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju atzīts Ēriks Krušanovs "LSB Meistars" komandas.

Turnīra simboliskā izlase:

Vārtsargs Intars Caune – "Zveri";
Vitālijs Vavilovs – "Zilupe 2001",
Antons Petrovs – "LSB Meistars",
Arvis Karačkovs – "Jaguar",
Sandis Bokta – "Zveri".

Sacensības atbalstīja Ludzas novada pašvaldība, SK "Latgols", "Aktīvā atpūta Ludzā", Velo noma, Peintbols Ciblā, Tējas namiņš "Azdul". 

Patīkams pārsteigums sagaidīja vairākus līdzjutējus, kuri zem saviem krēsliem tribīnēs atrada dāvanu kartes no tējas namiņa, Ciblas peintbola, Velo nomas un aktīvās atpūtas Ludzā. 

Līdzjutēju skaits hallē apliecināja, ka futbols Ludzā ir ne mazāk populārs kā handbols.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)