Banner 980x90

Ludzas pārvaldes futbolisti - labākie robežsardzē

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ludzas pārvaldes futbolisti ir labākie robežsardzē - to Valsts robežsardzes (VRS) Ludzas pārvaldes futbola komanda apliecinājusi VRS 2015.gada spartakiādes sacensībās futbolā (telpās), kuras norisinājās ceturtdien, 12.novembrī, Rēzeknē, Valsts robežsardzes koledžas Sporta mācību centra telpās, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informēja Diāna Deņisova,Valsts robežsardzes koledžas vadītāja palīdze.

Sacensības notika pēc apļa sistēmas. VRS Ludzas pārvaldes futbolisti izcīnīja četras uzvaras spēlēs ar Valsts robežsardzes koledžu, VRS Viļakas, Rīgas un Daugavpils pārvaldēm, iegūstot 1.vietu sacensībās. Savukārt 2.vietā ierindojās VRS Daugavpils pārvaldes futbola komanda un 3.vietā - Valsts robežsardzes koledžas futbola komanda.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)