Banner 980x90

Ludzas pilsētas ģimnāzijas skolēns Raivis Filimonovs izcīna uzvaras informātikas olimpiādēs

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Veiksmīgs pēdējais mācību semestris Ludzas pilsētas ģimnāzijā izvērties 12.a klases skolniekam Raivim Filimonovam. Viņš ir piedalījies divās informātikas olimpiādēs un, kļūstot abās par laureātu, nodrošinājis sev arī studiju iespējas, pilsētas informācijas portāls Ludza24.lv noskaidroja pilsētas pašvaldībā.

Rīgā, IT olimpiādē "Open Mind 2016", ko organizē Ekonomikas un kultūras augstskola sadarbībā ar Latvijas Atvērto tehnoloģiju asociāciju un "Tele2 Shared Service Center", Raivis ieguva 2.vietu un 50% studiju maksas atlaidi pirmā gada studiju maksai Ekonomikas un kultūras augstskolā vai Alberta koledžā.

Daugavpils universitātes organizētajā olimpiādē, lietišķajā informātikā "Paskāla ritenis" Raivis arī izcīnīja 2.vietu un sponsoru balvu. Raivis var pieteikties pilna laika studijām par budžeta finansējumu DU bakalaura studiju programmā "Datorzinātnes" vai profesionālās augstākās izglītības bakalaura studiju programmā "Informācijas tehnoloģijas".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)