Banner 980x90

Malnavas iedzīvotāji tiekas ar pašvaldības vadību un speciālistiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Otrdien, 16.februāri Malnavas ciemā notika iedzīvotāju tikšanos ar pašvaldības vadību un speciālistiem, lai izskaidrotu darba gaitu ar Malnavas ūdens spiediena problēmas risināšanu, pārrunātu šī brīža problemātiskos jautājumus un uzklausītu iedzīvotāju priekšlikumus.

Kā pilsētas informācijas portālam Ludza24.lv pavēstīja Kārsavas novada sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Krivmane, Kārsavas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Ināra Silicka stāstīja par 2015.gadā paveikto un 2016.gada plāniem, ieskicējot lielākos projektus. Izpilddirektors Toms Vorkalis detalizēti skaidroja Malnavas ciema daudzdzīvokļu māju ūdens spiediena problēmas risināšanas gaitu.

Sīkāk par aktuālajiem jautājumiem (atkritumu apsaimniekošana, klaiņojoši dzīvnieki) stāstīja pārvaldniece Irēna Kaupuže un vides pārvaldības speciālists Juris Vorkalis.

Aicinām arī turpmāk jautājumu un neskaidrību gadījumā sazināties ar Kārsavas novada pašvaldības speciālistiem, zvanot uz konkrēto telefonu vai rakstot uz e-pastu. Pašvaldības darbinieku un iestāžu kontaktinformācija pieejama Kārsavas novada domes mājas lapā.

Par tikšanās gaitu skatieties arī LRT sagatavotajā video sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)