Banner 980x90

Notiks neformālās izglītības apmācības par komandas darbu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

No 24. līdz 26.februārim atpūtas kompleksā "Ezerkrasti" notiks Latgales reģiona neformālās izglītības apmācības par komandas darbu ar mērķi veicināt izpratni par grupu/komandu vadības būtību, lai efektīvāk palīdzētu organizēt ideju un mērķu sasniegšanu.

Kā pilsētas informācijas portālu tīkls Pilseta24.lv uzzināja Jaunatnes starptautisko programmu aģentūrā, uz apmācībām aicināti dalībnieki, kuriem ir praktiska pieredze darbā ar jauniešiem (jaunatnes darbinieki, jaunatnes organizāciju pārstāvji, skolēnu pašpārvalžu konsultanti, NVO pārstāvji, u.c.), kuri pārstāv organizāciju vai institūciju, kas ikdienā strādā ar jauniešiem un vēlas apgūt jaunas pieejas un metodes darbam ar jaunatni, kā arī pilnveidot savas komandas vadības prasmes.

Apmācības ir bez maksas, tās vadīs Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras eksperti.

Pieteikties apmācībām var, aizpildot pieteikuma anketu elektroniski: http://ej.uz/komd līdz 18.februārim.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)