Banner 980x90

Pagarināta uzņemšana mācībām Valsts robežsardzes koledžā

Foto: S. Rapša, VRK
Foto: S. Rapša, VRK

Līdz 2023. gada 4. augustam ir pagarināta uzņemšana mācībām Valsts robežsardzes koledžā.

Profesionālās tālākizglītības programmai “Robežapsardze” var pieteikties Latvijas pilsoņi ar vidējo izglītību vecumā no 18 līdz 40 gadiem.

Valsts robežsardzes koledža piedāvā viena gada laikā par budžeta līdzekļiem apgūt robežsarga profesiju. Pēc mācību programmas sekmīgas apguves tiek izsniegta profesionālās kvalifikācijas apliecība (3.profesionālās kvalifikācijas līmenis), piešķirta kvalifikācija – Valsts robežsardzes inspektors un nodrošināta dienesta vieta Valsts robežsardzē.

Dokumentus var iesniegt Valsts robežsardzes teritoriālajās pārvaldēs, proti, Rīgā, Ventspilī, Daugavpilī, Ludzā un Viļakā vai pieteikties elektroniski, izmantojot Valsts pārvaldes pakalpojumu portālu www.latvija.gov.lv.

Plašāk ar uzņemšanas kārtību var iepazīties Valsts robežsardzes koledžas tīmekļvietnes www.vrk.rs.gov.lv sadaļā „Profesionālās tālākizglītības programma “Robežapsardze”.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)