Banner 980x90

Paklāji komforta sajūtas radīšanai Jūsu mājoklī

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Aukstos ziemas vakaros ir daudz patīkamāk iet pa mīkstu paklāju, nevis aukstu grīdu. Paklāji piešķir telpām mājīguma noskaņu, kā arī ir interesants dizaina elements, kas var papildināt telpas kopējo interjeru.

Paklājs istabai

Istabā paklājs var gan nosegt visu grīdas segumu, gan tikai atsevišķu grīdas daļu. Dzīvojamajā istabā tas radīs viesmīlīgu atmosfēru, guļamistabā – ļaus pirmo dienas soli spert uz mīkstas un patīkamas virsmas, savukārt bērnu istabā paklāji var padarīt telpu krāsaināku un aizraujošāku. Tā kā paklāju materiālu klāsts mūsdienās ir ļoti plašs, tad katrai istabai iespējams izvēlēties piemērotāko: guļamistabā derēs mīksts aitas vilnas paklājs, savukārt bērnu istabai labāk izvēlēties viegli kopjamu paklāju, kuru krāšņāku padarīs jautri zīmējumi. 

Paklāji vannas istabai
Vannas istaba ir viena no vietām, kurā paklājs ir  nepieciešams praktisku apsvērumu dēļ. Izkāpjot no dušas vai vannas, spert soli uz grīdas nebūs ne patīkami, ne  droši, jo grīda var būt slapja un slidena. Lai izvairītos no traumām, pie vannas vai dušas var novietot neslīdošu paklājiņu. Turklāt paklāja krāsu var saskaņot ar dušas aizkara krāsu un izveidot patīkamu vannas istabas koptēlu.

Katrai telpai – cits materiāls
Tāpat kā atšķiras laiks, kuru Jūs pavadāt katrā istabā, būtu jāatšķiras arī paklāju materiāliem dažādās istabās. Lai izvēlētos piemērotāko materiālu, ņemiet vērā to, ka
- dzīvojamā istabā parasti dienas laikā notiek vislielākā rosība, tad šeit paklājam būtu jābūt no visizturīgākā materiāla, kuru iespējams bieži tīrīt, bet tas neizbalē un neizdilst;
- guļamistabā paklāji var būt pūkaināki un mīkstāki, jo šajā istabā Jūs nepavadāt tik daudz laika kā citās, taču šim laikam jābūt īpaši patīkamam;
- bērnu istabu paklāji parasti ir ne vien krāsaini, bet labi pakļaujas mazgāšanai. Tas ir īpaši svarīgi tāpēc, ka bērni spēlējoties mēdz nosmērēties un sasmērēt arī apkārtējos priekšmetus, tāpēc gaišas krāsas paklājs šeit nebūs piemērots;
- vannasistabas paklāji parasti ir no sintētiskajiem materiāliem, kas mitrā telpā nepelēs un nesāks ost.

Paklāji no veikala Hansapost.lv – gaumīgs Jūsu interjera papildinājums
Interneta veikals Hansapost.lv piedāvā dažādus paklājus priekšnamiem, dzīvojamām istabām, bērnistabām un vannas istabām. Ienācietansapost.lv mēbeļu sadaļas apakšsadaļā "Paklāji", kur būs viegli izvēlēties savam mājoklim piemērotāko paklāju, jo interneta veikalā varēs ērti salīdzināt paklāju izmērus, materiālus, augstumu un auduma īpašības.  

Pasūtiet viegli un ērti
Interneta veikalā Hansapost.lv Jūs varat ne vien atrast plašu paklāju klāstu, bet arī tos salīdzināt pēc cenas un popularitātes, turklāt visiem paklājiem ir pieejami izsmeļoši apraksti. Kad esat izvēlējies konkrētus paklājus, Jūs tos varat iegādāties gan maksājot pilnu summu, saņemot preci pasta nodaļā, vai ar nomaksu – ilgākā laika periodā. Turklāt, ja iegādātais paklājs neatbildīs Jūsu cerībām, tad to būs iespējams 14 dienu laikā atdot atpakaļ, saņemot atpakaļ visu samaksātu naudu. Ja Jums rodas kādi jautājumi, Hansapost.lv klientu apkalpošanas speciālisti Jums atbildēs rakstiski vai pa telefonu!

Ienāciet Hansapost.lv un pasūtiet nepieciešamās preces savai mājai!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)