Banner 980x90

Par 18 automašīnu sabojāšanu un apzagšanu Ludzā aiztur divus vīriešus

Rīga, 12.marts, LETA. Par marta sākumā Ludzā 18 sabojātām un apzagtām automašīnām Ludzā aizturēti divi vīrieši, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Marta sākumā Ludzā vairāku uzņēmumu autostāvvietās nenoskaidrotas personas tīši iznīcinājušas un sabojājušas virkni transportlīdzekļu, kā arī nozagušas no tiem dažādas mantas.

Saistībā ar notikušo VP Ludzas iecirknī ierosināts kriminālprocess. Izmeklēšanas laikā konstatēts, ka vienas nakts laikā 18 transportlīdzekļiem izsisti logi, bojāta virsbūve, sadauzīti lukturi, nozagtas magnetolas un citas mantas.

Turpinot izmeklēšanu, Ludzas iecirkņa darbinieki sadarbībā ar Preiļu iecirkņa policistiem aizdomās par saistību ar noziedzīgajiem nodarījumiem Preiļos aizturējuši 1999. un 2001.gadā dzimušus vīriešus, kuri jau iepriekš nonākuši likumsargu redzeslokā. Pie viena no aizturētajiem atrastas un izņemtas visas nozagtās mantas un transportlīdzekļu detaļas.

Pašlaik policija turpina izmeklēšanu, tiek skaidroti precīzi notikumu apstākļi un aizturēto personu saistība ar šiem noziedzīgajiem nodarījumiem.

Belova skaidroja, ka, izmeklējot šo kriminālprocesu, atklātas vēl divas iepriekš izdarītas zādzības - kāda mobilā telefona zādzība un zādzība no degvielas uzpildes stacijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)