Banner 980x90

Parakstīts līgums par peldbaseina projektēšanu un būvniecību Ludzā

Daugavpils, 7.aug., LETA. Ludzas novada pašvaldība noslēgusi līgumu ar SIA "Arčers" par peldbaseina projektēšanu, būvniecību un autoruzraudzību, aģentūru LETA informēja Ludzas novada domē.

Pasūtītāja vārdā līgumu parakstīja Ludzas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Edgars Mekšs (ZZS), izpildītāja vārdā - SIA "Arčers" valdes priekšsēdētājs Jānis Markulis un valdes locekle Maija Baltgalve.

Peldbaseina būvniecība paredzēta Ludzā, Miglinīka ielā 27.

Līguma summa par līgumā noteikto darbu izpildi ir 1 967 027 eiro, tai skaitā: projektēšanas izmaksas – 63 277 eiro, būvniecība – 1 895 717 eiro un autoruzraudzība – 8032 eiro, bez pievienotās vērtības nodokļa.

Būvprojektu plānots izstrādāts līdz 2018.gada 15.martam, būvdarbus plānots paveikti līdz 2019.gada 15.februārim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)