Banner 980x90

Patēriņa kredīts mierīgākai dzīvei

Kad dzīve ir iegājusi līganā ritumā un ienākumi ir regulāri, var atļauties nelielas vaļības, tās vienmērīgi atmaksājot ilgākā laika periodā. Partneris sen plānotu vēlmju realizēšanai būs "Credit24", kas aizņēmējam piedāvā noformēt patēriņa kredītu EUR 3000 apmērā ar atmaksas termiņu līdz 24 mēnešiem. Turklāt "Credit24" kredītlīniju būs iespējams noformēt un pārraudzīt ar sava viedtālruņa starpniecību. 

Patēriņa kredīts noformējams viegli un ērti, izmantojot datoru vai mobilo telefonu. Reģistrācija notiek mājaslapā Credit24.com/lv/, tur pieejama arī viedtālruņu īpašnieku ērtībai izstrādāta aplikācija. Tad jāaizpilda reģistrācijas anketa. Lai reģistrētu savu bankas kontu, jāpārskaita EUR 0,01. Kad reģistrācija un pārskaitījums ir veikts, to izvērtēs "Credit24" kredītspeciālisti. Pieteikumi tiek izskatīti katru dienu laikā no pulksten 8.00 līdz 22.00. Reģistrāciju var aizpildīt arī Latvijas Pasta filiālēs. 

"Credit24" patēriņu kredītu var saņemt 18 līdz 70 vecs aizņēmējs, kas ir Latvijas pilsonis vai pastāvīgais iedzīvotājs ar beztermiņa uzturēšanās atļauju. Svarīgi, lai aizņēmējam ir laba kredītvēsture bez kavētiem maksājumiem. "Credit24" klientiem nepiedāvā termiņa pagarināšanu, bet vajadzības gadījumā par papildus samaksu var mainīt atmaksas datumu vai pieteikties kredītbrīvdienām. 
Kredītlīnijas ietvaros aizņēmējs var saņemt kredītu līdz pat EUR 3000. Ja nepieciešams, visu naudas summu var izņemt uzreiz vai izņemt summu pa daļām. Tāpat var plānot sev izdevīgāko kredīta atmaksas veidu – atmaksājot tikai mēneša minimālo maksājumu vai arī vairāk, ietaupot uz procentu maksājumiem. Kredīta limita ietvaros var pieteikties uz papildus summu.  

Cik ātri kredītu būs iespējams saņemt, kā arī cik savlaicīgi būs jāpārskaita "Credit24" ikmēneša maksājums, tas būs atkarīgs no konkrētās bankas. AS "Swedbank", "SEB" bankas, "Citadele" bankas, "Nordea" bankas vai "DNB" bankas klientiem aizdevuma summa tiks ieskaitīta 15 minūšu laikā pēc kredīta pieteikuma izskatīšanas. Citu banku klientiem būs jāgaida ilgāk. Tas pats attiecas arī uz kredīta atmaksu.  Ja nepieciešams, var pieteikties rēķina saņemšanai elektroniski e-pastā.  Neskaidrību un finanšu grūtību gadījumā atbildes un ieteikumus sniegs "Credit24" klientu konsultanti  pa tālruni 8824 un rakstiski: info@credit24.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)