Banner 980x90

Pērkona lietusgāžu laikā iespējama arī krusa

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Papildināta 1.-3.rindkopa

Īsi pēc pusdienlaika stipras pērkona lietusgāzes bija novērojamas Latvijas centrālajos rajonos, bet tuvākajās divās stundās tās gaidāmas arī austrumu rajonos, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Negaisu zona virs Latvijas pašlaik pārvietojas uz ziemeļaustrumiem.

Kā ziņots, pēc pērkona negaisa mazināšanās dienas vidū pēcpusdienā un vakarā no jauna gaidāma tā aktivizēšanās, kā arī iespējama krusa.

Jau ziņots, ka ceturtdien gaisa temperatūra dienas laikā pakāpsies līdz plus 25, plus 30 grādiem, arī Rīgā gaidāma karsta diena - plus 28, plus 30 grādi, bet vēsāks būs Kurzemes līča piekrastē, kur gaiss dienas laikā iesils līdz plus 22, plus 24 grādiem.

Savukārt vējš dienā būs lēns, bet negaisa laikā vietām pastiprināsies brāzmās līdz 15-18 metriem sekundē.

Kā prognozē sinoptiķi, jau piektdien kļūs par dažiem grādiem vēsāks, dienā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz plus 21, plus 26 grādiem.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)