Banner 980x90

Pirmais kredīts bez maksas – risinājums finansiālu izaicinājumu gadījumā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Liels apkures rēķins, ārstēšanās izdevumi vai neparedzēti un neatliekami tēriņi – tie ir gadījumi, kas var būt iemesli pieteikuma sagatavošanai ātrajiem kredītiem. No 2010. gada kredītdevēji ir spēruši nozīmīgu soli patērētāju virzienā, nodrošinot katram jaunajam klientam iespēju aizņemties līdz pat 350 eiro, nemaksājot ne procentu maksājumus, ne komisijas maksu.

Pirmais kredīts bez maksas pie Livit.lv var būt apsverams risinājums, jo neparedz zaudējumus. Tas var šķist vilinoši – aizņemties bez maksas –, tomēr jāņem vērā, ka aizņemtā naudas summa tāpat ir jāatdod līgumā noteiktajā laikā.

Pirms aizņematies, izvērtējiet atmaksāšanas iespējas
Ļoti svarīgi ir apzināties un izvērtēt, vai kredītu varēsiet atmaksāt laikā. Izvērtējot atmaksas iespējas, jāņem vērā
- pašreizējie un plānotie tēriņi pēc aizdevuma saņemšanas;
- aizņēmuma summa un atmaksas termiņš (vairumā gadījumu tas ir 1 mēnesis).

Jāatceras, ka aizņēmumu ir jāatmaksā laikā, bet, ja to tik tiešām nav iespējams izdarīt, ieteicams sazināties ar kredītdevēju un jāvienojas par kredītbrīvdienām vai atmaksas termiņa pagarinājumu.

Klientiem draudzīga pieteikšanās un aizdevuma saņemšana
Ja ir pieņemts pamatots lēmums par labu kredīta ņemšanai, pirms pieteikuma aizpildīšanas ir vērts noskaidrot, vai atbilstat kredītdevēju noteiktajiem kritērijiem. Vairumā gadījumu kredītdevēji vēlas, lai kredītņēmējam nav parādsaistību un ir
- atbilstošs vecums (no 18 vai 20 līdz 75 gadiem);
- savs bankas konts;
- regulāri un atbilstoša apmēra ienākumi kredīta atmaksāšanai.

Viens no ātro kredītu popularitātes iemesliem ir aizdevuma piešķiršanas operativitāte. Lai pieteiktos kredītam, uzņēmuma mājaslapā jāaizpilda pieteikuma anketa, norādot
- personas datus un darbavietu;
- algas un citu ienākumu apjomu mēnesī;
- personīgo bankas konta numuru.

Pēc reģistrācijas formas aizpildīšanas notiek pieteikuma apstrāde un pozitīva lēmuma gadījumā – naudas pārskaitījums uz Jūsu bankas kontu. Jāņem vērā, ka datu apstrādes laikā neskaidrību vai jautājumu gadījumā ar Jums var sazināties uzņēmuma pārstāvji.

Atbildīgi aizņemoties, var veicināt drošības sajūtu saistību izpildes laikā
Veicinot gudru iepirkšanos, līdz šim ikvienam ir bijusi iespēja salīdzināt preču cenas, bet, lai aizņemtos atbildīgi, tika pavadītas ilgas stundas, apmeklējot kredītdevēju mājas lapas. Pašlaik iespējas salīdzināt kredītdevēju sniegtos pakalpojumus, ir paplašinājušās, jo Livit.lv piedāvā salīdzināt dažādu kreditētāju sniegtos pakalpojumus pēc šādiem kritērijiem:
- kredītdevēja darba laiks;
- vai ir iespēja "pirmais kredīts bez maksas"; 
- maksimālā kredīta summa pirmajam un atkārtotiem kredītiem;
- pieteikuma apstrādes laiks;
- kredītņēmēja vecums;
- % likme pirmajam un atkārtotiem kredītiem.

Aizņemieties atbildīgi pat saspringtā situācijā, salīdzinot kredītdevēju piedāvājumu ar Livit.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)