Banner 980x90

Pludmales volejbola turnīrā uzvar komanda "Ludza" 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Katru vasaru Ciblas peintbola laukumā notiek atklātās pludmales volejbola sacensības, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informē Aldis Tihovskis.

Šogad atklātajās pludmales volejbola (3+1) sacensībās piedalījās piecas komandas, kuras savā starpā cīnījās vienā apakšgrupā.

Šoreiz 5.vietu izcīnīja mājinieki – komanda ar nosaukumu "Ciblas novads", (Līva Elizabete Liepiņa, Iļja Maksimovs, Edgars Mizāns, Guntars Kukors).

4.vietu izcīnīja komanda "Azarts 2" (Olga Soboļeva, Dainis Boļševičs, Jevgēnijs Cvetkovs, Ainis Kolocāns).

3.vietu izcīnīja komanda "Spāks" (Maruta Guitāne, Sandis Plenkovs, Kaspars Igovens, Gints Sarkans).

2.vietu izcīnīja komanda "Azarts" (Kristīne Klementjeva, Guntars Senkāns, Jānis Augustovs, Iļja Fiļimonovs)

Un 1.vietu atkal izcīnīja komanda ar nosaukumu "Ludza" (Jeļizaveta Puzāne, Kaspars Lisovskis, Imants Senkāns, Nikolajs Ševeļs)!

Līdzjutējiem un sacensību dalībniekiem nebija laika atpūtai, jo no volejbola cīņas brīvajos brīžos bija jāpilda piecu konkursu uzdevumi: basketbola soda metieni, pildbumbas mešana mērķī, šautriņas, florbols un šaušana no pneimatiskās šautenes pa mežacūkas mazo mērķi.

Sacensību dalībnieki konkursos piedalījās ar lielu azartu, un tikai labākie no labākajiem tika pie balvām. 1.vietu konkursos izcīnīja Jeļizaveta Puzāne, 2.vietu – Edgars Mizāns, un 3.vietu izcīnīja Kaspars Lisovskis.

Sacensības rīkoja Ciblas Jauniešu centrs "Impulss", biedrība "Strauts" sadarbībā ar IK "Lanas 777".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)