Banner 980x90

Policija dzīvoklī Kārsavā uziet marihuānas audzētavu

Daugavpils, 11.sept., LETA. Veicot pret narkotisko un apreibinošu vielu nelikumīgu apriti vērstus pasākumus, policisti Kārsavā kādā dzīvoklī uzgājuši un likvidējuši marihuānas audzētavu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas inspektore Anastasija Laizāne.

Ludzas iecirkņa policisti noskaidroja, ka kādā Kārsavas dzīvoklī, iespējams, notiek aizliegtu augu audzēšana. Operatīvās informācijas pārbaudei tika sākts kriminālprocess, kura gaitā sadarbībā ar VP Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja amatpersonām šajā dzīvoklī tika veikta kratīšana.

Kratīšanas gaitā policistu aizdomas apstiprinājās - dzīvoklī tika atklāta nodalīta telpa ar nepieciešamo apgaismojumu, ventilāciju un speciālu aprīkojumu aizliegto augu audzēšanai. Tika izņemti vairāki augu krūmi, kā arī augi žāvētā veidā.

Aizdomās par saistību ar neatļauto augu audzēšanu aizvadītas nedēļas nogalē policisti aizturēja kādu 1991.gadā dzimušu vīrieti.

Kriminālprocess kvalificēts pēc Krimināllikuma 256.panta "Narkotiskā vielas saturošu augu neatļauta sēšana un audzēšana", noteiktas nepieciešamās ekspertīzes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)