Banner 980x90

"Rio" peļņa pērn samazinājusies par turpat 130 000 latiem

Daugavpils uzņēmuma SIA "Rio" peļņa pērn samazinājusies par 129 437 latiem, liecina portālā Firmas.lv pieejamā informācija.

2011.gadā "Rio", kas nodarbojas ar celtniecību un renovāciju, strādājis ar 385 214 latu lielu peļņu, bet pērn uzņēmuma peļņa samazinājusies līdz 255 777 latiem.
 src=
Savukārt pretēji peļņai, pērn līdz 2 954 109 latiem palielinājies uzņēmuma apgrozījums.

Kā liecina uzņēmuma vadības ziņojums, "Rio" specializācija ļauj piedāvāt pasūtītājiem pakalpojumus, kas nodrošina pilnu inženiertīklu izbūves darbu ciklu, sākot no projektēšanas līdz izbūvēto inženierkomunikāciju nodošanai ekspluatācijā.

Šogad "Rio" plāno patstāvīgi atjaunot un pilnveidot uzņēmuma kvalitātes sistēmu, lai nodrošinātu kvalitatīvu un savlaicīgu darbu veikšanu ar mūsdienīgiem darbu paņēmieniem. Galvenā prioritāte būs pakalpojumu cikla nodrošināšana – no topogrāfijas izgatavošanas līdz objekta nodošanai ekspluatācijā.

Pēc portāla Firmas.lv informācijas, "Rio" reģistrēts 1991.gada 30.jūlijā un tā pamatkapitāls ir 2000 lati.

Uzņēmuma īpašnieki ir Andrejs Gaiļevskis (40%), Nataļja Pučenkina (30%) un Aleksandrs Pučenkins (30%).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)