Banner 980x90

Robežkontroles punktos konstatēti seši likumpārkāpēji 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Trešdien, 27.jūlijā, Terehovas, Grebņevas un Lidostas "Rīga" robežkontroles punktos konstatēti seši likumpārkāpēji, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informē Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Administratīvās pārvaldes Koordinācijas un sabiedrisko attiecību nodaļas galvenā inspektore Kristīne Pētersone. 

Terehovas robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Tadžikistānas pilsonim, jo ārzemniekam nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Persona atgriezta uz izceļošanas valsti.

Terehovas robežkontroles punktā konstatēts viens Latvijas pilsonis ar viltotu Īrijas transportlīdzekļa vadītāja apliecību. Par viltotu dokumentu izmantošanu uzsākts kriminālprocess.

Grebņevas un Lidostas "Rīga" robežkontroles punktos konstatēti divi Krievijas un divi Tadžikistānas pilsoņi, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījums (pārsniegts vīzā noteiktais uzturēšanās laiks) Šengenas zonas valstu teritorijā. Personas sauktas pie administratīvās atbildības.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti 7 personām – 3 Krievijas, 2 Igaunijas, 1 Latvijas un 1 Ukrainas pilsonim.

Transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas konstatējušas pārkāpumus 27 personām – 8 Krievijas, 6 Baltkrievijas, 6 Latvijas, 3 Lietuvas, 2 Tadžikistānas, 1 Vācijas un 1 Izraēlas pilsonim.

Trešdien, 27.jūlijā, Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 45 likumpārkāpējus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)