Banner 980x90

Robežsargs pirmdien izglābis sievieti no degošas mašīnas

Rīga, 30.jūl., LETA. Pirmdien, 29.jūlijā, uz ceļa "Kārsava-Rēzekne" Valsts robežsardzes robežsargs izglābis kādu sievieti no avarējušas un degošas automašīnas, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts robežsardzes pārstāve Jolanta Babiško.

Viņa norādīja, ka pirmdienas pēcpusdienā Valsts robežsardzes Ludzas pārvaldes Aizgāršas robežapsardzības nodaļas robežsargs, braucot no dienesta vietas, "Kārsava-Rēzekne" ceļa malā pamanīja vīrieti ar redzamiem miesas bojājumiem.

Robežsargs nekavējoties apturēja savu automašīnu un konstatēja degošu, grāvī avarējušu "Opel" "Zafira" markas automašīnu, kurā atradās iepriekšminētās personas sieva.

Robežsargs nekavējoties izsauca atbildīgos dienestus un, pieskrienot pie automašīnas, atlieca tās aizmugurējās durvis, un palīdzēja sievietei nokļūt drošā attālumā no automašīnas.

Kad sieviete bija izglābta, robežsargs atgriezās pie automašīnas, lai pārliecinātos, ka tajā neatrodas cilvēki, un centās nodzēst liesmas.

Notikuma vietā ieradās Valsts policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)