Banner 980x90

Sāk siltināt Kārsavas pirmsskolas izglītības iestādi

Daugavpils, 24.febr., LETA. Nākamnedēļ tiks sākti būvdarbi pašvaldības finansētajā Kārsavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes siltināšanas projektā, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Krivmane.

Kā pirmie tiks veikti iekšdarbi, tos plānots pabeigt trīs nedēļās. Turpinājumā plānota bērnudārza ēkas ārsienu, cokola un bēniņu stāva siltināšana, jumta seguma maiņa, ārdurvju bloku nomaiņa un apkures sistēmas pārbūve. Būvdarbus veiks SIA "Nejss", tos pabeigt plānots 12 nedēļās.

Kamēr Kārsavas pilsētas bērnudārzā noritēs būvniecība, tā audzēkņi tiks pārcelti un turpinās izglītoties Malnavas pirmsskolas izglītības iestādē "Sienāzītis".

Projekta mērķis ir novērst siltumenerģijas zudumus un palielināt energoefektivitāti, tādā veidā samazinot tērētos finanšu līdzekļus apkurei un kaitējumu videi. Tā kopējās izmaksas - 102 708 eiro ar pievienotās vērtības nodokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)