Banner 980x90

"Saskaņas" krahs Zilupē

Pēc 8 Zilupes pašvaldības deputātu, tostarp arī mēra izstāšanās no "Saskaņas", tagad neviens nevarēs teikt, ka Krievija sākas Zilupē. Politiķiem valdībā nevajag norobežoties no Latgales un kaut vai ar politiskiem žestiem pateikt - Latgale ir mūsu! Tā uzsver Latgales politiskās un saimnieciskās dzīves pārzinātāji.

Šonedēļ plašu rezonansi izraisīja Panorāmas sižets par to, ka Zilupes novada domes priekšsēdētājs un "Saskaņas" valdes loceklis Oļegs Agafonovs pārrāvis ilggadējās saites ar partiju, kurš gan visādi izvairījās no sarunas ar Latvijas Televīziju, visticamāk, nepilnīgo latviešu valodas zināšanu dēļ.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)