Banner 980x90

Sešos mēnešos šogad veiktas 645 azartspēļu uz izložu vietu pārbaudes

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Šī gada pirmajā pusgadā veiktas 645 azartspēļu un izložu vietu pārbaudes, tostarp izmantojot speciālās tehniskās ierīces, kā arī pārbaudes preču un pakalpojumu loteriju izlozēs, informē Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas (IAUI) priekšniece Signe Birne.

Šajā laika posmā pārbaudītas izložu un azartspēļu organizēšanas vietas Liepājā, Saldū, Ventspilī, Talsos, Alūksnē, Madonā, Gulbenē, Daugavpilī, Preiļos, Rēzeknē, Ludzā, Kārsavā un tiem piegulošajos novados.

Kopumā sastādīti četri administratīvo pārkāpumu protokoli.

Tāpat inspekcijā saņemti 26 fizisko personu iesniegumi par azartspēļu interneta vietņu un spēļu vietu darbību. Visi saņemtie iesniegumi izvērtēti, veiktas pārbaudes vai sniegtas skaidrojošas atbildes.

Kā ziņots, azartspēļu nozares apgrozījums pirmajā pusgadā šogad pavisam kopā sasniedzis 124,63 miljonus eiro, liecina IAUI dati pēc kapitālsabiedrību operatīvajiem pirmā pusgada pārskatiem.

Tas ir par 10% vairāk nekā tādā pašā periodā pērn, kad azartspēļu nozares apgrozījums pavisam bija 113,06 miljoni eiro.

Tajā skaitā šī gada pirmajā pusē 116,75 miljoni eiro bija no izlozēm un azartspēlēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)