Banner 980x90

SIA "Ādažu Metāls" – metāla jumtu un fasāžu segumu ražošana un tirdzniecība

Metāla jumta segumi segumi ir pieprasīts jumta apdares veids to universālā pielietojuma, ilgmūžības un makam draudzīgās cenas dēļ. Metāla jumta segumi pieejami visdažādākajos dizaina variantos – gan krāsas un pārklājuma, gan formas un profila veida ziņā, ar ko arī izskaidrojams stabilais pieprasījums pēc šī tradicionālā jumtu seguma veida.

Metāla jumta segumi

Metāla jumta segumi ir pieprasīts jumta apdares veids to universālā pielietojuma, ilgmūžības un makam draudzīgās cenas dēļ. Metāla jumta segumi pieejami visdažādākajos dizaina variantos – gan krāsas un pārklājuma, gan formas un profila veida ziņā, ar ko arī izskaidrojams stabilais pieprasījums pēc šī tradicionālā jumtu seguma veida. Metāla jumta segumi, ko piedāvā SIA "Ādažu Metāls", izgatavošanā izmantoti tikai augstākās kvalitātes izejmateriāli no labākajiem metāla ražotājiem Eiropā – cinkota tērauda, kas tiek pārklāts ar dažādas krāsas un faktūras aizsargājošiem polimēriem, tādējādi paaugstinot metāla jumta seguma kvalitatīvās un dekoratīvās īpašības. SIA "Ādažu Metāls" ražotie metāla jumta segumi pieejami ar dakstiņveida profilu, valcprofilu un trapecveida profilu, kas ļauj piemērot segumu gan klasiskas, gan sarežģītas formas jumtiem, padarot ēkas arhitektūru izteiksmīgāku un estētiski pievilcīgāku.

Jumta kore

Jumta kore ir obligāta jumta sastāvdaļa. Jumta kore – jumta sānu savienojuma vieta – ir laikapstākļu iedarbībai vispakļautākā jumta daļa, tāpēc tās izvēlei jāpieiet tikpat atbildīgi, kā izvēloties jumta segumu. Jumta kore nodrošina aizsardzību pret nokrišņu, koku lapu iekļūšanu zem jumta konstrukcijas, tāpēc tai jābūt izgatavotai no augstvērtīgiem materiāliem. SIA "Ādažu Metāls" jumta kore ir izgatavota no augstas klases tērauda un, tāpat kā metāla jumta segumi, tiek piedāvāta ar dažādiem polimēru pārklājumu veidiem. Tādējādi jumta kore un jumta segums ir pasargāti no korozijas, ultravioletā starojuma un ķīmiskās iedarbības, kas garantē jumta konstrukcijas elementu ilgmūžību.

Sienu segumi

Sienu segumi, ko piedāvā SIA " Ādažu Metāls", izgatavoti no Eiropā ražota augstākās kvalitātes cinkotā tērauda loksnēm, izmantojot vismodernākās tehnoloģijas. Šādi sienu segumi, ir populāri gan ēku būvniecībā, gan apdares darbos, jo droši pasargā ēku ārsienas no apkārtējās vides kaitīgās iedarbības, ļaujot ilgu laiku saglabāt ēkas vizuālās un ekspluatācijas īpašības. Papildu priekšrocības, ko garantē metāla sienu segumi, ir laba skaņas izolācija un ugunsdrošība. Tāpat metāla sienu segumi ir arī ekonomiski izdevīgs un montāžā vienkāršs fasādes apdares variants. SIA "Ādažu Metāls" sienu segumi pieejami ar triju veidu trapecveida profilu un plašas krāsu gammas polimēru pārklājumiem, kas ļauj ikvienam izvēlēties gaumei un prasībām atbilstošāko variantu ēkas ārsienu apdarei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)