Banner 980x90

SIA "Latlines" – pasažieru pārvadājumi uz Ukrainu, Rīga–Gomeļa, vīzas uz Ukrainu

 Arvien populārāki kļūst pasažieru pārvadājumi uz Ukrainu. Pieaug interese par šo valsti un cilvēki arvien biežāk izvēlas Ukrainu kā ceļojumu galamērķi. Pie mums kā viesstrādnieki ir ieceļojuši daudzi Ukrainas valstspiederīgie vai apmetušies uz dzīvi Latvijā. 

Pasažieru pārvadājumi uz Ukrainu

Arvien populārāki kļūst pasažieru pārvadājumi uz Ukrainu. Pieaug interese par šo valsti un cilvēki arvien biežāk izvēlas Ukrainu kā ceļojumu galamērķi. Pie mums kā viesstrādnieki ir ieceļojuši daudzi Ukrainas valstspiederīgie vai apmetušies uz dzīvi Latvijā. Tie regulāri dodas uz dzimteni apciemot tuviniekus vai tuvinieki brauc šurp pie saviem mīļajiem. Tas ļāvis attīstīt regulārus pasažieru pārvadājumus uz Ukrainu.

Pasažieru pārvadājumi uz Ukrainu kļuvuši īpaši pieprasīti dažu pēdējo gadu laikā. Starptautisko maršrutu uzņēmumiem tas licis sarosīties un organizēt braucienus uz šo valsti. Populārākais maršruts, protams, ir uz Ukrainas galvaspilsētu, Kijevu. Kijeva ir brīnišķīga pilsēta, kura iemieso Ukrainai raksturīgo un stāsta par tās vēsturi. Otrs populārs galamērķis ir Černovci. Šī pilsēta apbur ar skaisto vecpilsētu un piesaista ar izslavēto Černovcu Universitātes Botānisko dārzu.

Regulāri pasažieru pārvadājumi uz Ukrainu ir arī SIA "Latlines" piedāvāto pakalpojumu klāstā. Uzņēmums izveidojis divus maršrutus – uz Kijevu un Černovciem. Abi maršruti ved cauri Lietuvai un Polijai. SIA "Latlines" piedāvā arī autobusu nomu tuvākiem un tālākiem braucieniem.

Lasiet vairāk: www.latlines.lv

Rīga–Gomeļa

Maršruts Rīga–Gomeļa ir lieliska izvēle tiem, kas vēlas iepazīt Baltkrieviju. Gomeļa atrodas Baltkrievijas Dienvidaustrumos. Var izveidot veiksmīgu ceļojuma maršrutu, aizbraucot uz Gomeļu un tad atpakaļceļā paviesoties citās pilsētās. Baltkrievija aizrauj ar savu kultūru, tradīcijām un bagātīgo vēsturi. Tā ir valsts, kuru ir vērts iepazīt.

Rīga–Gomeļa ir viens no populārākajiem maršrutiem uz Baltkrieviju. Ne velti, jo Gomeļa ir otra lielākā pilsēta Baltkrievijā. Tā ir ļoti sena. Gomeļas pirmsākumi datēti ar 1142. gadu. Gomeļa saglabājusi daudzveidīgas vēstures liecības. Tajā redzama dažādu periodu arhitektūra. Populārākie apskates objekti pilsētā ir Pils parka ansamblis, Rumjancevu un Paskeviču pils, medību namiņš, Dievmātes piedzimšanas baznīca un Gomeļas parks.

SIA "Latlines" piedāvā gan maršrutu Rīga–Gomeļa, gan regulāros reisus uz Ukrainu. Visi "Latlines" maršruti tiek veidoti tā, lai tie būtu ērti, un ceļā būtu jāpavada pēc iespējas mazāks laiks. Ņemot vērā pieprasījumu, izveidoti maršruti ar un bez papildu pieturām pasažieru uzņemšanai. Uzņēmums piedāvā atlaides dažādām personu kategorijām un pastāvīgajiem klientiem. Biļetes ērti var iegādāties internetā vai uzņēmuma birojā.

Lasiet vairāk www.latlines.lv

Vīzas uz Ukrainu

Latvijas Republikas pilsoņiem, dodoties uz Ukrainu, vīzas nav nepieciešamas, ja plānotais uzturēšanās ilgums šajā valstī ir līdz 90 dienām 180 dienu laikā. Nepilsoņiem ir vajadzīgas vīzas uz Ukrainu. Lai noformētu vīzu, nepieciešami dažādi dokumenti un precīzi jāaizpilda pieteikums. Cilvēkiem, kas neceļo regulāri, tas var šķist sarežģīti, tāpēc daudzi izmanto pasažieru pārvadājumu un tūrisma firmu piedāvātos vīzu noformēšanas pakalpojumus, lai būtu droši, ka viss tiks sagatavots pareizi.

Tā kā Ukraina ir aizvien populārāks galamērķis, vīzas uz Ukrainu ir ļoti pieprasītas. Plānojot braucienu uz Ukrainu, kā uz jebkuru valsti, kurā ieceļošanai nepieciešama vīza, savlaicīgi jānoskaidro, kāds ir vīzu izgatavošanas laiks un kādas ir prasības pret iesniedzamajiem dokumentiem. Ukrainas gadījumā, piemēram, jāņem vērā, ka Ukrainas vēstniecība nestrādā trešdienās. Arī tāda nepamanīta nianse var traucēt paspēt iegūt vīzas. Visi ceļošanas dokumenti jāsagatavo precīzi, lai brauciena laikā nerastos nekādi pārpratumi un tas būtu veiksmīgs.

Starptautisko maršrutu kompānija SIA "Latlines" piedāvā sagatavot vīzas uz Ukrainu, kā arī uz Baltkrieviju un Krieviju. "Latlines" birojā var iegūt arī citus ceļošanai nepieciešamos dokumentus – iegādāties veselības apdrošināšanas polisi un transporta apdrošināšanas polisi jeb zaļo karti.

Lasiet vairāk www.latlines.lv

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)