Banner 980x90

SIA "VRK Travel" –  tūrisma pakalpojumi

Pēdējā brīža ceļojumi un ceļojumi ar lidmašīnu, ko piedāvā tūrisma operators "VRK Travel", ļaus izbaudīt lielisku atpūtu un apskatīt skaistākās vietas Izraēlā, Maltā un Prāgā.

Pēdējā brīža ceļojumi

Pēdējā brīža ceļojumi kļūst arvien pieprasītāki tūrisma cienītāju vidū, jo nodrošina iespēju apskatīt jaunas un skaistas vietas pasaulē par krietni izdevīgāku cenu. Tāpat pēdējā brīža ceļojumi nereti tiek piedāvāti ar papildu bonusiem jeb īpašajiem piedāvājumiem, piemēram, bezmaksas ekskursijām vai dzīvošanu augsta līmeņa servisa viesnīcās par zemākām cenām nekā parasti. Pēdējā brīža ceļojumi, ko piedāvā tūrisma operators "VRK Travel", ļaus izbaudīt lielisku atpūtu un apskatīt skaistākās vietas Izraēlā, Maltā un Prāgā četru (Izraēla, Malta) līdz piecu dienu (Prāga) garumā. Tūroperatora "VRK Travel" nodrošinātie pēdējā brīža ceļojumi uz Izraēlu, Maltu vai Prāgu ir lieliska izvēle, jo cenā ir iekļauta gan nokļūšana no lidostas līdz viesnīcai un atpakaļ, gan mazā rokas bagāža, gan arī  izmitināšana viesnīcā. "VRK Travel" – pēdējā brīža ceļojumi, kas sniegs neaizmirstamu atpūtu un lielisku noskaņojumu!

Ceļojumi ar lidmašīnu

Ceļojumi ar lidmašīnu uz Izraēlu, Maltu un Prāgu, ko organizē licencēta tūrisma aģentūra un operators "VRK Travel", ļauj ātri un ar lielāku komfortu nokļūt izvēlētajā valstī un izmantot iespēju individuāli vai ekskursijās gida pavadībā apskatīt tūristu iecienītas vietas un apskates objektus. Ja arī jūs interesē jaunas vietas un aizrauj ceļošana, ziniet, ka izdevīgie "VRK Travel" piedāvātie ceļojumi ar lidmašīnu uz Izraēlu, Maltu vai Prāgu būs pieejami laika periodā no 28. janvāra līdz 25. augustam. Ceļojumi ar lidmašīnu iespējami ar atpūtu četru vai astoņu dienu garumā Izraēlā vai Maltā vai piecu dienu atpūtu Prāgā. "VRK Travel" ceļojumi ar lidmašīnu sniegs pozitīvas emocijas un nenovērtējamu pieredzi ikvienam, kas vēlas atpūsties no ikdienas rutīnas un rūpēm.

Par "VRK Travel"

SIA "VRK Travel" ir tūrisma operators un tūrisma aģents, kas darbojas Latvijas un Lietuvas tirgū jau vairāk nekā sešus gadus. Ievērojot Ministru kabineta 26. 06. 2018. noteikumus par tūrismu Nr. 380, "VRK Travel" izpildīja visas nepieciešamas formalitātes un viens no pirmajiem saņēma licenci tūroperatora pakalpojumu sniegšanai (Nr. T-2018-4). Apdrošināšanas Akciju Sabeidrība BALTA uzņēmumam ir nodrošinājusi apdrošināšanu. 18.04.2016. SIA "VRK Travel" ir reģistrēti Ekonomikas ministrijas TATO datu bāzē ar Nr. TATO 2016-14.

"VRK Travel" piedāvā:

• brīvdienu tūres, tūres pa Eiropu un uz eksotiskām valstīm. Kopumā tūroperators piedāvā ceļojumus uz vairāk nekā 100 galamērķiem visā pasaulē (AAE, Albānija, Austrija, Bulgārija, Baltkrievija, Beļģija, Čehija, Ēģipte, Francija, Grieķija, Gruzija, Horvātija, Holande, Izraēla, Igaunija, Indija, Itālija, Īslande, Krēta, Krievija, Kipra, Kuba, Lapzeme, Latvija, Lietuva, Malta, Maldīvu salas, Maroka, Madeira, Melnkalne, Maljorka, Maurīcija, Norvēģija, Portugāle, Polija, Rumānija, Rodassala, Spānija, Slovēnija, Slovākija, Somija, Šveice, Šrilanka, Taizeme, Turcija, Tanzānija, Ungārija, Ukraina, Vācija, Vjetnama, Zviedrija);
• konkurētspējīgas cenas. SIA "VRK Travel" bez starpniekiem veido, plāno un organizē kruīzus, autobusu tūres un avio ceļojumus;
• atlaides un bezmaksas vietas korporatīviem klientiem, kuri pasūta grupu ceļojumus (grupām ar ne mazāk kā 10 cilvēkiem); 
• tūroperators pēc klienta pieprasījuma ātri izveidos piedāvājumu un organizēs individuālo tūri;
• aviobiļetes biznesa un ekonomiskajā klasē; 
• vīzu noformēšanu.

SIA "VRK Travel" misija – ieguldīt visus spēkus, lai nodrošinātu ceļotājiem neaizmirstamu atpūtu, spilgtas atmiņas un labu garastāvokli.  

• Uzņēmuma "VRK Travel" darbinieki pārzina un mīl savu darbu. Uzņēmuma menedžeri vienmēr pēta klientu atsauksmes, kas dod iespēju paplašināt tūrisma galamērķu piedāvājumus un paaugstināt piedāvāto pakalpojumu kvalitāti; 
• Аutobusu tūres notiek ar ērtiem tūrisma klases autobusiem, kuri var pārvest no septiņiem līdz 70 pasažieriem;
• Еkskursijas vada sertificēti grupas vadītāji, augsti kvalificēti gidi ar lielu darba pieredzi;
• Klientu un partneru ērtībām SIA "VRK Travel" savā darbā pielieto IT tehnoloģijas. 2018.gadā tūroperators ir radījis elektronisko rezervēšanas sistēmu, pateicoties kurai klientiem un partneriem ir iespēja patstāvīgi "no mājām" plānot un rezervēt savu ceļojumu.   
   
SIA "VRK Travel" nākotnes mērķi: 

• stiprināt un paplašināt attiecības ar partneriem;
• palielināt pakalpojumu piedāvājumus, atvērot jaunus galamērķus;
• stiprināt kompānijas reputāciju, pateicoties pastāvīgai produktu kvalitātes uzlabošanai; 
• balstoties uz laika tendencēm, plašāk izmantot IT tehnoloģijas. 

Kontaktinformācija

Adrese: Krišjāņa Barona iela 72a, Rīga
Tālrunis: (+371) 28-445-288
             (+371) 27-089-055
             (+371) 28-957-137 
Aģentūrām: (+371) 20-022-514
E-pasts: info@vrktravel.com; aģentūrām: sales@vrktravel.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)