Banner 980x90

SK "Latgols" vēl viena uzvara

Sestdien, 11.jūlijā, Jēkabpilī norisinājās Latvijas atklātā pludmales handbola čempionāta II posms "Jēkabpils –2015". Sieviešu konkurencē par uzvarētāju kļuva SK "Latgols" komanda, pilsētas informācijas portāls Ludza24.lv uzzināja Ludzas novada pašvaldībā.

Latgols 5 spēlēs guva 4 uzvaras, zaudējot vienīgi LSPA komandai. Līdz ar to šajā posmā ludzānietes ir uzvarētājas, bet Latvijas atklātā handbola čempionāta kopvērtējumā pašlaik ir labāko četriniekā: Salaspils un LSPA komandām ir pa 6 punktiem, bet Dobeles REIR un "Latgolam" – pa 5 punktiem. Līdz ar to trešajā, noslēdzošajā čempionāta posmā, kas notiks 8. augustā Ventspilī, gaidāma spraiga cīņa par medaļām.

Par II posma vērtīgāko spēlētāju sieviešu konkurencē atzīta ludzāniete Agnese Sidorova.

SK "Latgols" handbola komandai šis gads ir ļoti veiksmīgs - šā gada Latvijas čempionātā komanda ieguva zeltu, par sezonas labāko vārtsardzi atzīta Skaidrīte Deksne – Cabule, labākajām spēlētājām savās pozīcijās – Kristīne Daņiļenko, Inese Šļubčenko, Agnese Sidorova, par labāko treneri – Ruta Muiženika.

Pašlaik ir reālas iespējas izcīnīt medaļas arī pludmales handbola čempionātā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)