Banner 980x90

Šķēpmetējs Ainārs Kovals piedalījies starptautiskajās sacensībās vieglatlētikā "Rīgas kausi"

29.maijā Daugavas stadionā Rīgā notika starptautiskās sacensības vieglatlētikā "Rīgas kausi". Jau trešo gadu sacensībām ir prestižais Eiropas vieglatlētikas asociācijas sacensību statuss – European Outdoor Classic Meeting, kas rīkotājiem uzliek pienākumus sacensības rīkot ar atbilstošu budžetu un kvalitāti.

Šogad Rīgas kausi bija pulcējuši 136 sportistus no 23 valstīm. Sacensību rīkotāji ir Rīgas dome un Latvijas Vieglatlētikas savienība sadarbībā ar finansiālajiem un informatīvajiem atbalstītājiem.

Šķēpmetējs Ainārs Kovals vienpadsmit sportistu vidū ar rezultātu 79,74 metri ierindojās augstajā 6.vietā. Sarunā sportists atzina, ka ir apmierināts ar savu rezultātu un sezona, viņaprāt, ir iesākusies veiksmīgi. Šķēpmetējs atklāja, ka viņa šī gada galvenais mērķis ir Eiropas Čempionāts, kas norisināsies augustā, bet līdz tam viņš piedalīsies arī Latvijas Vieglatlētikas čempionātā Ogrē, kā arī dažādās regulārajās sacensībās.

Vai zināji?
Latvijas sporta attīstībā SMScredit.lv, viens no akciju sabiedrības "4finance" pārstāvētajiem zīmoliem, investē kopš 2009. gada. Uzņēmuma atbalstīto sportistu vidū ir skeletonisti Martins un Tomass Dukuri, pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, šķēpmetējs Ainārs Kovals, vieglatlēte Laura Ikauniece, basketbola komanda "VEF Rīga" un futbola komanda "FS Metta/Latvijas Universitāte".

Ar uzņēmuma atbalstu tiek rīkoti arī dažādu veidu turnīri un sacensības, to vidū SMScredit.lv Jūrmalas velomaratons, Latvijas čempionāts  BMX  riteņbraukšanā  un  SMScredit.lv Futbola Virslīga.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)