Banner 980x90

SMS kredīts pieejams arī brīvdienās

Dažādi dzīvē sanāk – automašīnu piemeklē tehniska rakstura ķibeles, bet līdz algas dienai jāgaida vēl nedēļa.  Lai samaksātu meistaram par darbu kaut vai svētdienas vakarā, noformē īstermiņa kredītu internetā! Tas būs izdarāms arī, stāvot lielceļa malā – atliks nosūtīt vien SMS. 

SMScredit.lv ir Latvijā vadošais īstermiņa kredītu izsniedzējs. Klientiem kredītā pieejamas summas no EUR 5 līdz 425 ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām.  Reģistrēties kredītam ir iespējams SMScredit.lv mājaslapā, esošajā kalkulatorā atzīmējot vajadzīgo naudas summu un plānoto atmaksas termiņu un pēc tam spiežot saņemt kredītu. Tad vajadzēs aizpildīt anketu – izvēloties lietotāja vārdu, paroli, norādot e-pasta adresi, savu mobilo telefonu, personas kodu un ienākumu līmeni.

Pirmajā reizē SMScredit.lv izsniedz naudas summu līdz EUR 300, taču nebūs jāmaksā komisijas maksa. Kad pirmais SMS kredīts atdots, aizņemoties otro reizi, var saņemt līdz pat EUR 425, bet būs jāmaksā arī par kredīta izsniegšanu. Apzinīgākajiem klientiem ar laiku iespējams pievienoties lojalitātes programmai, kuras ietvaros saņemt atlaidi kredīta komisijas maksai. Par kredīta atmaksas termiņu SMScredit.lv atgādinās, nosūtot SMS. Savas līgumsaistības katrs pats varēs pārraudzīt SMScredit.lv profilā. 

Ja tomēr noteiktajā termiņā nav iespējams naudu atmaksāt, tad kredīta termiņu var pagarināt uz 7 dienām, maksājot EUR 16,20, uz 14 dienām – maksājot EUR 20,40, bet uz 30 dienām – EUR 30. Kredītu var atmaksāt arī ar vairākos maksājumos. Rēķinu iespējams atmaksāt jebkurā bankas filiālē visā Latvijas teritorijā, Latvijas Pasta nodaļās un "Narvesen" preses kioskos. 

SMScredit.lv ir gatavs atbildēt uz jautājumiem telefoniski, e-pasta sarakstē vai tiešsaistes čatā. Ierasti klienti ar labu kredītvēsturi SMS kredītu var saņemt 10 minūšu laikā. Tas atkarīgs no diennakts laika un bankas, uz kuru tiks pārskaitīts nepieciešamais aizdevums. SMS kredīts ir mūsdienīga iespēja nelielu ķibeļu risināšanai. Svarīgi atcerēties saglabāt racionālu prātu – aizņemies tādu naudas summu, ko tiešām varēsi atdot!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)