Banner 980x90

Sociālās aprūpes centrā "Ludza" par 67 000 eiro veiks ēkas telpu vienkāršoto atjaunošanu

Daugavpils, 2.febr., LETA. Ludzas novada pašvaldība un SIA "Asko AS" parakstījušas līgums par Sociālās aprūpes centra "Ludza" ēkas telpu vienkāršoto atjaunošanu, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Darbu gaitā sociālās aprūpes centra ēkas pirmajā stāvā tiks atjaunots griestu un grīdas segums, labiekārtoti sanitārtehniskie mezgli, daļēji nomainīti logi un durvis, demontēti esošie skursteņi, atjaunoti apgaismes ķermeņi, elektroinstalācija un ugunsdzēsības automātikas sistēma.

Minētie iekšējās apdares darbi tiks veikti, īstenojot Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam projektu "Sociālās aprūpes centrs "Ludza" infrastruktūras pilnveidošana".

Projekta mērķis ir pilnveidot Sociālās aprūpes centra "Ludza" infrastruktūru, lai uzlabotu klientu dzīves kvalitāti, labsajūtu un emocionālo komfortu. Tā kopējās izmaksas ir 67 487 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)