Banner 980x90

Šonedēļ Kārsavā sodīti astoņi driftotāji

Rīga, 21.dec., LETA. Reaģējot uz iedzīvotāju sūdzībām par agresīviem braucējiem, Kārsavā šonedēļ pie administratīvās atbildības saukti astoņi driftotāji, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Pēdējā laikā Ludzas iecirknī vērsušies vairāki iedzīvotāji, sūdzoties, ka Kārsavā bieži tiek novēroti tā saucamie driftotāji, kas pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus un ar savu agresīvu vadīšanas stilu apdraud gan savu, gan arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un dzīvību.

Reaģējot uz sniegto informāciju, policisti pievērsuši pastiprinātu uzmanību ceļu satiksmes uzraudzībai, tāpat pārbaudīti ieraksti no pilsētā uzstādītajām videonovērošanas kamerām, kas palīdzējuši policistiem identificēt likumpārkāpējus. Belova skaidroja, ka pašlaik jau ir noskaidroti un pie administratīvās atbildības saukti astoņi pārkāpēji, taču darbs šajā jomā tiek turpināts.

"Lai gaidāmie svētki aizritētu mierīgi un patīkami, aicinām ceļu satiksmes dalībniekus būt prātīgiem un uzmanīgiem, ievērot ceļu satiksmes noteikumus, atcerēties, ka alkohola lietošana un transportlīdzekļu vadīšana ir divas nesavienojamas lietas, kā arī aicinām līdzcilvēkus būt atbildīgiem un neļaut radiniekiem, paziņām un draugiem sēsties pie stūres alkohola reibumā," atgādināja policijas pārstāve.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)