Banner 980x90

Spriedīs par pieaugušo izglītības iespējām Ludzā un Krāslavā

Ludzas mūzikas pamatskolā 15.aprīlī plkst.13.00 un Krāslavas Varavīksnes vidusskolā 16.aprīlī plkst.10.00 notiks semināri "Pieaugušo izglītības vajadzības un iespējas", pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM).

Savu dalību semināros ir apstiprinājuši abu novadu pašvaldību, izglītības iestāžu un nevalstisko organizāciju darbinieki, kas iesaistīti pieaugušo izglītības stratēģijas plānošanā un īstenošanā, kā arī Ludzas un Krāslavas uzņēmēji.

Semināros debatēs par pieaugušo izglītības profesionālajām un sociālajām mērķa grupām, vērtēs pieaugušo izglītības programmu pieejamību katram interesentam un atbilstību situācijai darba tirgū, apkopos viedokļus par iespējamiem sadarbības modeļiem gan starp vienā novadā strādājošiem pieaugušo izglītības profesionāļiem, gan plānošanas reģiona ietvaros.

Semināru Ludzas mūzikas pamatskolā atklās Latgales plānošanas reģiona attīstības padomes priekšsēdētāja, Ludzas novada domes priekšsēdētāja Alīna Gendele.

Semināru Krāslavas Varavīksnes vidusskolā atklās Krāslavas novada domes Izglītības un kultūras nodaļas vadītāja Lidija Miglāne.

Semināri "Pieaugušo izglītības vajadzības un iespējas" Ludzā un Krāslavā notiks IZM realizētā projekta "Nacionālie koordinatori Eiropas programmas īstenošanai pieaugušo izglītības jomā" ietvaros. Minētais IZM un Erasmus+ projekts šogad turpina apjomīgo Eiropas Komisijas līdzfinansēto projektu "Eiropas programmas īstenošana pieaugušo izglītības jomā", kuru IZM īstenoja no 2012.gada 1.oktobra līdz 2014.gada 31.martam, un kurš aizsāka vienota modeļa izstrādi, veidojot efektīvāku pieaugušo izglītības sistēmu valstī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)