Banner 980x90

Stājies spēkā Lūsim nelabvēlīgs spriedums prasībā pret "Ir" un žurnālistiem

Pagājušā gada nogalē stājies spēkā bijušajam "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) ģenerālsekretāram Aigaram Lūsim nelabvēlīgs spriedums prasībā pret AS "Cits medijs", žurnāla "Ir" galveno redaktori Nelliju Ločmeli un žurnālisti Anitu Braunu par nepatiesu ziņu atsaukšanu.

Atbildētāji vērsās tiesā ar pieteikumu par papildsprieduma taisīšanu, tomēr pieteikums tika noraidīts. Kā aģentūrai LETA paskaidroja Ločmele, tiesa bija pilno spriedumu nosūtījusi uz biroja veco adresi, līdz ar to nebija iespējams ar to iepazīties laicīgi. Kad beidzot atbildētāji ar to iepazinās, tika konstatēts, ka tiesa nav piedzinusi prasītos tiesas izdevumus, un tāpēc atbildētāja iesniedza sūdzību.

Kā ziņots, Lūsis tiesā vērsās par rakstiem "Viltus nabagi", "Maksātnespējas ķēķis", kā arī par interviju ar Raivi Dzintaru (VL-TB/LNNK), kurā Lūsis lūdzis atsaukt apgalvojumu: "Ir daudz faktu, kas liecina, ka viņš [Aigars Lūsis] ir iesaistīts negodīgā [maksātnespējas kooperatīvu] biznesā."

Bijušais ministrijas parlamentārais sekretārs lūdza atsaukt visas ziņas, kā arī publiski atvainoties, papildus piedzenot kompensāciju viena lata apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)