Banner 980x90

Svētku uguņošanas laikā gaidāma laba redzamība

Rīga, 16.nov., LETA. 18.novembra vakarā Latvijā ieplūdīs vēsāks un sausāks gaiss, tāpēc svētku uguņošanas laikā gaidāma laba redzamība, lai gan iespējami nelieli un īslaicīgi nokrišņi, prognozē sinoptiķi.

Svētdien debesis pārsvarā klās mākoņi, daudzviet būs nelieli nokrišņi - pārsvarā īslaicīgs lietus, vietām arī sniega graudi un pārslas. Vairāk nokrišņu gaidāms valsts austrumos. Ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 9-13 metriem sekundē, piekrastē vietām līdz 17 metriem sekundē, un gaisa temperatūra būs +2..+7 grādi, vakarā kļūs par kādu grādu vēsāks.

Līdzīgi laikapstākļi gaidāmi arī pēcsvētku brīvdienā. Turpmāk kļūs vēsāks un teju ik nakti gaisa temperatūra lielā valsts daļā noslīdēs zem nulles, dažkārt neliels sals saglabāsies arī visas dienas garumā. Nokrišņu būs maz.

Iespējams, mēneša pēdējās dienās Latviju sasniegs arktiskās gaisa masas - iestāsies noturīgs sals un zemi daudzviet klās sniegs. Aukstajam gaisam plūstot pāri salīdzinoši siltajai jūrai un veidojoties gubu mākoņiem, vietām gaidāma intensīva snigšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)