Banner 980x90

Tikšanās LUC darbības izvērtēšanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Lai izvērtētu Latgales plānošanas reģiona (LPR) uzņēmējdarbības centra (LUC) darbību 2015.gadā, Ludzas novada domes telpās ceturtdien, 25.februārī notika tikšanās kurā piedalījās LPR administrācija, LUC speciālisti no Balviem, Rēzeknes, Daugavpils, Preiļiem, Krāslavas un Ludzas, kā arī Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centra vadība.

Kā pilsētas informācijas portāls Ludza24.lv uzzināja LUC, sanāksmes darba kārtībā bija gan 2016.gada aktivitāšu plāni un labās prakses/piemēru apzināšana, sadarbības ar pašvaldībām nozīmības akcentēšana, gan arī nākotnes izaicinājumu apzināšana.

Jāatzīmē, ka balstoties tieši uz veiksmīgajiem Latgales uzņēmējdarbības centra pilotprojekta rezultātiem un Reģionālās politikas pamatnostādnēs noteiktajiem uzstādījumiem attiecībā uz plānošanas reģionu lomas stiprināšanu uzņēmējdarbības veicināšanā, 2016.gada 23.februārī valdība atbalstīja jaunas funkcijas – uzņēmējdarbības veicināšanas noteikšanu plānošanas reģioniem.

2015.gadā LUC speciālisti snieguši vairāk kā 500 uzņēmējdarbības rakstura konsultāciju, veicinājis teju 10 jaunu uzņēmumu dibināšanu un 20 investoru piesaisti, kā arī konsultatīvi atbalstījis vairāku uzņēmumu paplašināšanos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)