Banner 980x90

Valmierā noslēdzas Latvijas IV olimpiāde

Anna Kārkliņa/ Valmiera24.lv
Anna Kārkliņa/ Valmiera24.lv
Svētdien, 3.jūlijā, Valmierā noslēdzās Latvijas IV olimpiāde.

Olimpiādes noslēguma ceremonijā godināja sportistus. Tāpat noslēguma ceremonijā uzstājās grupa "Musiqq".

Šogad olimpiādes programmā bija iekļauti 26 olimpiskie sporta veidi. No tiem Valmierā notika badmintons, basketbols, bokss, futbols, handbols, šosejas riteņbraukšana, svarcelšana, triatlons, vieglatlētika, volejbols, pludmales volejbols un airēšanas slaloms. Tāpat Valmierā notika olimpiādē iekļautais neolimpiskais sporta veids – orientēšanās – un paraugdemonstrējumi šahā.

Atsevišķus sporta veidus organizēja olimpiādes rīkotājpilsētas – Valmieras – sadarbības pašvaldībās. Cēsīs norisinājās cīņa, džudo, loka šaušana, paukošana, MTB riteņbraukšana, taekvondo, teniss, kā arī neolimpiskais sporta veids – florbols. Jūrmalā norisinājās airēšana, kas organizēta Lielupē, bet Burtnieku novadā gaidāma burāšana, golfs, BMX riteņbraukšana un stenda šaušanas sacensības.

Kocēnu novadā ikviens varēja vērot jātnieku sporta sacensības, bet Rūjienā – regbiju. Smaiļošana un kanoe notiks Limbažos, savukārt galda tenisa sacensības – Alojā. Rīgā Latvijas IV olimpiādes laikā norisinājās peldēšana un vingrošanas disciplīnas, bet Valkā – ložu šaušanas sacensības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)