Banner 980x90

Vasaras riepas internetā visa tipa automašīnām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sākoties siltajai sezonai, cilvēki nomaina apavus un virsdrēbes uz pavasarim un vasarai atbilstošākiem. Tāpat arī transportlīdzekļiem ir nepieciešama riepu savlaicīga nomaiņa, jo riepas ir automašīnas daļa, kas tiek izmantota īpaši intensīvi. Pēc ziemas sezonas riepas vairs nav ideālā stāvoklī, lai varētu nodrošināt gludu un drošu braucienu, tāpēc ir ieteicams tās nomainīt uz vasaras riepu komplektu.

Vasaras riepas ir labāk pielāgotas siltajiem laikapstākļiem un sakarsušai, sausai ceļa virsmai. Šādas riepas tiek ražotas no īpaši blīvas gumijas, tās ir gludas un cietas un nodrošina labāku saķeri ar karsto asfaltu. Izmantojot vasaras riepu komplektu, Jūs pasargāsiet sevi no negadījumiem un varēsiet baudīt netraucētus braucienus visas siltās sezonas garumā.

Kas vadītājiem jāzina par riepu nomaiņu?
Latvijas likumi liek izmantot ziemas riepas vismaz līdz 1. martam, bet katrs vadītājs pats var izlemt, kad pāriet uz vasaras riepu komplektu. Parasti tas tiek darīs pavasara pirmajā pusē, kad gaisa temperatūra ilgstoši turas ap +5 līdz +7 grādiem pēc celsija. Vasaras riepas ir droša un patīkama brauciena neatņemama daļa, jo tās
- samazina degvielas patēriņu un braukšanas trokšņa līmeni;
- labāk saķeras ar sakarsušu ceļa virsmu un nodrošina īsāku bremzēšanas ceļu;
- lēni nodilst un ilgi kalpo.

Riepu savlaicīga nomaiņa padara Latvijas ceļus drošākus gan vadītājiem, gan kājāmgājējiem, tāpēc neaizmirstiet parūpēties par vasaras riepu iegādi!

Kāpēc iegādāties vasaras riepas internetā?
Iepirkšanās internetā ļauj ikvienam cilvēkam pasūtīt nepieciešamās preces jebkurā diennakts laikā, nepametot savas mājas, taču tās nav visas e-komercijas priekšrocības. Interneta veikals 1a.lv piedāvā plašu vasaras riepu klāstu visa veida automašīnām. Vairāk nekā 20 ražotāju, iespēja atlasīt riepas pēc pamata kritērijiem un papildu funkcijām, kā arī dažādas piegādes un apmaksas opcijas padara 1a.lv par vienu no labākajiem veikaliem, kur meklēt vasaras riepas. Auto vadītāji izvēlas iepirkties 1a.lv, jo
- vienuviet var iegādāties vasaras riepas vieglajām automašīnām, sporta un apvidus mašīnām un mikroautobusiem;
- riepas var atlasīt pēc ražotāja, izmēra un papildu funkcijām, piemēram, trokšņa emisijas, kravnesības un ātruma indeksa, saķeres uz mitra seguma;
- pasūtījums var tikt piegādātas riepu montāžas servisā.

Drošs brauciens nemaksā daudz, jo ar 1a.lv Jūs varēsiet nopirkt kvalitatīvu riepu komplektu par izdevīgu cenu. Ienāciet 1a.lv, salīdziniet riepas un pasūtiet atbilstošo preci pāris minūšu laikā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)