Banner 980x90

VeA rektore vēršas tiesā, policija trešdien sāks reidus, Jāņu naktī - plus 18

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv
Pirmdien, 20.jūnijā pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

IUB apturējis Salu tilta pārbūves otrās kārtas iepirkumu, par kuru sākts kriminālprocess

Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) 10.jūnijā apturējis Rīgas domes Satiksmes departamenta iepirkuma konkursu par Salu tilta kompleksa otrās kārtas pārbūvi, liecina IUB mājaslapā publicētā informācija.

Riga24.lvRiga24.lv

VeA rektore vēršas tiesā pret Ventspils vicemēru saistībā ar izteikumiem par nelikumīgi iztērētiem līdzekļiem

Ventspils Augstskolas (VeA) rektore Gita Rēvalde vērsusies Ventspils tiesā pret Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja pirmo vietnieku infrastruktūras jautājumos Jāni Vītoliņu ("Latvijai un Ventspilij") saistībā ar viņa izteikumiem par VeA nelikumīgi iztērētiem pašvaldības līdzekļiem. Kā aģentūrai LETA apstiprināja Ventspils tiesas pārstāve Dace Grauziņa, šāds pieteikums tiesā šorīt ir saņemts, bet tiesa vēl nav lēmusi par tā virzību.

Ventspils24.lvVentspils24.lv

Stiprais vējs vislielākos postījumus nodarījis Rīgas apkārtnē

Saistībā ar lielā vēja radītajiem postījumiem glābēji aizvadītajā nedēļas nogalē kopš piektdienas vakara ir saņēmuši vairāk nekā 400 izsaukumus, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Riga24.lvRiga24.lv

Mēģinot no pagalma aizvākt čūsku, vīrietis nonāk slimnīcā

Kurzemē slimnīcā nogādāts kāds 47 gadus vecs vīrietis, kuru sakodusi čūska, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Jāņu naktī gaisa temperatūra varētu sasniegt plus 18 grādus

Līgo dienā un Jāņu dienā gaidāms sauss laiks, vietām gaisa temperatūra var sasniegt plus 27 grādus, bet naktī - plus 18 grādus, liecina jaunākās Latvijas vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognozes.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Pētījums: Masu protestu iespējamība un plašs atbalsts Krievijas veiktām provokācijām Latvijā ir maz ticams

Lai gan Latvijā ir lielas iedzīvotāju grupas, kas atbalsta Krievijas vēstījumus, masu protestu iespējamība un plašs aktīvs atbalsts Krievijas veiktām provokācijām ir maz ticams, secināts Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas Drošības un stratēģiskās pētniecības centra veiktajā pētījumā par sabiedrības destabilizācijas iespējamību Latvijā.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Policija trešdien sāks reidus uz Latvijas ceļiem; labā laikapstākļu prognoze tiesībsargus dara bažīgus

Ceļu policijas darbinieki no trešdienas, 22.jūnija, rīkos reidus un masu pārbaudes, lai kontrolētu transportlīdzekļu vadītājus.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Gaidāms pirmais Valkas Alus festivāls

Piektdien, 8.jūlijā, no plkst.18.00 līdz plkst.24.00 notiks Pirmais Valkas Alus festivāls, pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Valmierā notiks Līgo svētku svinēšana ar "Papardes ziedu mežu" un uguns mucu

Ceturtdien, 23. jūnijā no plkst.22.00 ikviens aicināts uz kopīgu Līgo svētku svinēšanu Valmieras estrādē.

Foto: Jānis Nagliņš/ LETAFoto: Jānis Nagliņš/ LETA

Pētījums: Trešdaļa iedzīvotāju aizbrauktu no Latvijas labāku ekonomisko apstākļu meklējumos

Neskatoties uz etnisko piederību, vairāk nekā 30% Latvijas iedzīvotāju ir gatavi aizbraukt no Latvijas labāku ekonomisko apstākļu meklējumos, secināts Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas Drošības un stratēģiskās pētniecības centra veiktajā pētījumā par sabiedrības destabilizācijas iespējamību Latvijā.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lvIlustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)