Banner 980x90

Vidējā izglītība Rīgas 1. Tālmācības vidusskolā – tavs ceļš uz izglītību

Neesi pabeidzis vidusskolu un tagad tam vairs nav neatliek tik daudz laika, kā vēlētos? Ja Tu jau strādā vai esi nodevies laikietilpīgam hobijam, vai ja nevari savienot ģimenes raizes un ikdienas darbus, ir risinājums – Rīgas 1. Tālmācības vidusskola. Tā sniegs Tev iespēju mācīties vidusskolā, nekavējot ne dabu, ne atstājot novārtā hobiju vai ģimenes raizes. Piesakies Rīgas 1. Tālmācības vidusskolā jau tūlīt, jo Tev nav jāgaida pirmais septembris, lai uzsāktu mācības! Piesakoties vidusskolas programmai "10. līdz 12. klase", varēsi izvēlēties vienu no virzieniem, kādā apgūt vidējo izglītību – vispārējās vidējās izglītības vai humanitārā un sociālā novirziena programmu. 

Iestājoties Rīgas 1. Tālmācības vidusskolā, Tu pats varēsi kontrolēt tempu, kādā tiek apgūti priekšmetu. Pateicoties speciāli izveidotajai mācību videi "eSkola" un Tev iedotajai pieejai visiem materiāliem, Tu pats varēsi atgriezties pie uzdevumiem, ko nesaproti, un veltīt tiem vairāk laika, apgūstot padziļināti. Lai atvieglotu visu mācību procesu, vienā mēnesi būs jāapgūst trīs priekšmeti, kuros sekmīgi jānokārto ieskaite, lai Tu varētu turpināt mācības. Tāpat, ja Tev jāpabeidz tikai daži priekšmeti vienā klasē, vari nesatraukties, jo, mācoties Rīgas 1. Tālmācības vidusskolā, tādā gadījumā Tev tiks izveidots individuāls mācību grafiks, kurā iekļaujoties varēsi kārtot tikai tos priekšmetus, kurus nebiji nokārtojis, savukārt tie, kuri Tev jau ir nokārtoti, tiks pielīdzināti programmai. Mācību maksa par vienu klasi ir 350 eiro, taču tā var tikt samazināta, ja Tev tiks izveidots individuālais grafiks, kurā jānokārto būs tikai daži priekšmeti.

Ja esi izlēmis, ka Rīgas 1. Tālmācības vidusskola būs tā iestāde, kurā iesāksi, pabeigsi vai atsāksi mācības, iegūstot tādu pašu izglītības dokumentu kā jebkurā citā skolā klātienē, tad droši aizpildi pieteikuma anketu, ko atradīsi Rīgas 1. Tālmācības vidusskolas mājaslapā vai zvani pa tālruni 20212200, sarunā tikšanos klātienē un paraksti mācību uzsākšanai nepieciešamos dokumentus uzreiz! Rīgas 1. Tālmācības vidusskola – skola, kas palīdzēs sasniegt iesākto!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)