Banner 980x90

Vīrietis iebrauc upē un pamet automašīnā pasažieri

Jelgava, 12.nov., LETA. Pagājušajā nedēļā Ludzā kāds vīrietis ar auto iebraucis upē un pametis transportlīdzeklī esošu pasažieri, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne.

Autovadītājs Klusajā ielā uzbraucis tilta margām, nobraucis no tilta upē un pametis notikuma vietu. Negadījumā dažādas traumas guvusi 1973.gadā dzimusī automašīnas pasažiere, kura nogādāta ārstniecības iestādē.

Veicot negadījuma izmeklēšanu un apstākļu noskaidrošanu, policisti noskaidrojuši un aizturējuši automašīnas vadītāju, kādu 1991.gadā dzimušu vīrieti, kurš aizturēšanas brīdī bijis alkohola reibumā.

Par notikušo sākts kriminālprocess, izmeklēšana turpinās.

Laizāne informēja arī, ka pagājušajā nedēļā ārstniecības iestādē nogādāts kāds 1938.gadā dzimis velosipēdists, kuru Ludzā notriecis 1964.gadā dzimis autovadītājs. Policijā skaidroja, ka velosipēdists pārvietojies pa galveno ceļu, un autovadītājs to nav palaidis.

Tāpat traumas guvis arī kāds 1968.gadā dzimis autovadītājs, kura vadītajā automašīnā ietriekusies 1963.gadā dzimušās vadītais transportlīdzeklis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)