Banner 980x90

Virtuves skapīši mūsdienīgām virtuvēm!

Vai esat tikko veicis remontu virtuvē? Tad noteikti jāveido jauns interjers, jāiegādājas arī jaunas mēbeles – krēsli, galds (vai pat vairāki) un, protams, virtuves skapīši. Virtuves skapīšu piedāvājums ir neizmērojams. Ir dažādu materiālu, stilu un formu preces. Kas ir piedāvājumā un kā organizēt jauniegādāto preci? Lasi tālāk!

Dažādi materiāli. Virtuves skapīši ir lielisks veids kā atdzīvināt interjeru. Preci ražo no dažādiem materiāliem, piemēram, no koka. Taču aktuāli ir virtuves skapīši, kas izgatavoti no lamināta. Skapīši, kas izgatavoti no šī materiāla, ir kvalitatīvi, skaisti un viegli tīrāmi. Ļoti mūsdienīgi un minimālistiski. Protams, virtuves skapīšu izmēri ietekmē preces cenu. Aktuāli ir skapīši ir durvīm. Ir labi, ka skapim ir necaurspīdīgas durvis, kuras aizsedz visu, kas salikts aiz tām – telpa neizskatīsies pārpildīta un radīsies kārtības sajūta. Taču, ja vēlaties salikt servīzi skapī, jo nevēlaties, lai uz tās nosēžas putekļu kārta, bet gribat, lai to redz viesi – tad jāiegādājas stikla durvis. Vitrīnas skapji iederēsies jebkurā interjerā.

Izvēlies piemērota stila preci. Virtuvē var būt veikts ļoti skaists un kvalitatīvs remonts, bet, ja mēbeles nebūs pieskaņotas, tad telpa vairs neizskatīsies tik lieliski. Virtuves skapīši no Polijas ir ļoti skaisti un – pats galvenais – labas kvalitātes. Ja ir maza virtuve, tad ieteicams iegādāties plauktus, kas liekami gan uz zemes, gan stiprināmi pie sienas. Lieliski ir tas, ka skapjiem ir arī atvilktnes ar jau iebūvētiem sadalījumiem. Neliela virtuve? Virtuves stūra skapīši ir risinājums. Tie ir ļoti plaši, tur var glabāt gan traukus, gan arī katlus. Virtuves stūra skapīši parasti nopērkami ar atveramām durvīm. Vēl kāds risinājums tiem, kam virtuvē maz vietas – virtuves skapīši bez virsmas. Tā kā tam nav virsmas, uz skapīša var iebūvēt izlietni vai gāzesplīts virsmu. Tas ir lieliski, jo virsmas vietā ir elektriskā gāzesplīts, bet apakšā – plaukti.

Priekšrocības. Protams, iegādājoties jaunu mēbeli virtuvei, uztraucamies par to, vai virtuves skapīši būs lēti? Atbilde – tas atkarīgs no jums pašiem! www.mebelesir.lv piedāvājumā ir virtuves skapīši no dažādām kolekcijām dažādās cenās! Ieskaties! Ja vēlies lētu, bet skaistu skapīti, tad to vari iegādāties par 40 eiro! Atsevišķi virtuves skapīši nav dārgi, un priekšrocība, iegādājoties tos, – katru no skapīšiem vari nopirkt citā krāsā un savā starpā tos kombinēt!

Mēbeļu internetveikals
Mebelesir.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)