Banner 980x90

Kārsavā notiks seminārs par praktisko uzņēmējdarbību

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Sestdien, 30.aprīlī, plkst.10.00 Kārsavas Mūzikas un mākslas skolā notiks jauno uzņēmēju biznesa ideju konkursa "Step up!" radošuma un motivācijas seminārs uzņēmējiem, aģentūru LETA informēja Kārsavas novada sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Krivmane.

Pasākuma pirmajā daļā ar savas pieredzes stāstiem dalīsies jaunie, bet sabiedrībā pamanītie dizaina darbnīcas "VALIS" mākslinieki. Par radošu un skaistu uzņēmējdarbību vēstīs ziedu studijas "Vanilla" īpašniece Linda Valujeva. Īpašs semināra viesis būs Pauls Jēgers no Valmieras kultūras pasākumu norišu vietas "Siltumnīca", kurš stāstīs par vietu, kas radīta mākslai, mūzikai un atpūtai dabā. Klātesošos uzrunās arī citi uzņēmēji, kuri veiksmīgi vada un organizē savu uzņēmējdarbību Kārsavas novadā un Latgalē.

Savukārt otrajā daļā tiks dots vārds cilvēkiem, kuri savā ikdienā atbalsta un iegulda laiku biznesa izaugsmē. "Attīstības finanšu institūcijas "Altum" Rēzeknes reģionālā centra vadītāja Vita Pučka stāstīs par atbalsta programmām gan uzņēmējiem iesācējiem, gan tiem, kas vēlas ieguldīt jau esoša uzņēmuma attīstībā. Latgales uzņēmējdarbības centra pārstāvis Valdis Mitenbergs sniegs informāciju par atbalsta mehānismiem no Latgales plānošanas reģiona puses.

Semināra noslēgumā par aizvadītajā gadā sasniegtajiem rādītājiem un pieredzi uzņēmējdarbības sākšanā stāstīs aizvadītā gada biznesa ideju konkursa projektu - "Eko arbūzu audzēšana un realizācija" un "Sieviešu apavu līnijas izveidošana" - līdzfinansējuma ieguvējas Gunta Nagle un Santa Krilovska. Kā arī noslēgumā tiks apskatīta konkursa "Step up!" pieteikuma veidlapa un tās aizpildīšanas noteikumi.

Piedalīties Kārsavas novada pašvaldības organizētajā "Step up!" seminārā aicināti gan tie, kas vēl tikai plānot sākt savu biznesu, gan uzņēmēji, kuru pieredze ir mērāma gadu desmitos, gan arī cilvēki, kuru ikdienas darbs ir saistīts ar atbalsta sniegšanu tiem, kas meklē attīstības iespējas savā komercdarbībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)