Banner 980x90

Katlu mājas un siltumtrases izbūvei Kārsavas komunālais uzņēmums aizņemsies 1,7 miljonus eiro

Rīga, 8.febr., LETA. Kārsavas novada pašvaldība galvos kapitālsabiedrības SIA "Kārsavas namsaimnieks" pieteikumu kredītam 1 736 570 eiro apmērā katlu mājas un siltumtrases izbūvei, nolēmusi novada dome.

"Kārsavas namsaimnieka" divas katlu mājas esot nolietojušās, tāpēc, lai pilnveidotu siltumapgādes sistēmu un paaugstinātu ražošanas efektivitāti, pašvaldība nolēma uzbūvēt vienu jaunu katlu māju Kārsavā, Telegrāfa iela 37. "Īstenojot projektu Kārsavas pilsētas siltumapgādes sistēmas uzlabošana", paredzēta gan katlu mājas, gan jauna savienojošā siltumtrašu posma izbūve.

Projekta kopējās izmaksas sasniedz 1 736 570 eiro un, lai nodrošinātu finansējumu, nepieciešams pašvaldības kā kapitāla daļu turētāja galvojums aizņēmuma saņemšanai, ko deputāti arī lēma dot. Paredzēts, ka kredītu komunālais uzņēmums Valsts kasei atmaksās līdz 2014.gadam.

"Firmas.lv" dati liecina, ka "Kārsavas namsaimnieka" apgrozījums 2017.gadā bijis 487 007 eiro, uzņēmums cietis 121 382 eiro zaudējumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)