Banner 980x90

Konkursam "Esi uzņēmējs Ludzas novadā 2018" iesniegti deviņi pieteikumi

Daugavpils, 8.maijs, LETA. Ludzas novada pašvaldības izsludinātajam atklātajam biznesa ideju projektu konkursam "Esi uzņēmējs Ludzas novadā 2018" iesniegti deviņi pieteikumi, aģentūru LETA noskaidroja Ludzas novada pašvaldībā.

Ludzas novada domes priekšsēdētāja vietnieks attīstības jautājumos Aivars Meikšāns informē, ka 12.jūnijā notiks pašvaldības izveidotās komisijas sēde un izskatīti iesniegtie pieteikumi. Komisija izlems, kura jaunā komersanta vai saimnieciskās darbības veicēja biznesa idejai piešķirt finansiālu atbalstu.

Piedalīties konkursā bija aicinātas fiziskās vai juridiskās personas, kuras plāno sākt vai attīstīt savu uzņēmējdarbību Ludzas novada teritorijā.

Konkursa mērķis ir motivēt iedzīvotājus sava biznesa veidošanai vai attīstībai, inovatīva produkta/pakalpojuma radīšanai Ludzas novada teritorijā, atbalstīt sabiedriski nozīmīgu uzņēmējdarbības attīstības projektu īstenošanu, sekmēt uzņēmējdarbības attīstību un rūpēties par bezdarba samazināšanu Ludzas novada teritorijā, kā arī veicināt iedzīvotāju aktivitāti un līdzdalību aktuālu problēmu risināšanā.

Kopējais konkursa pieejamais finansējums ir 10 000 EUR. Vienā projektā pieprasītā finansējuma maksimālais apmērs ir 2500 eiro, un projekta iesniedzējam jānodrošina līdzfinansējums ne mazāk kā 10% apmērā no projekta kopējās attiecināmās summas.

Saskaņā ar konkursa "Esi uzņēmējs Ludzas novadā" noteikumiem atbalstītais biznesa projekts būs jāīsteno viena gada laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)