Banner 980x90

Ludzā izņem 1300 litrus nelegāli saražota alkohola

Rīga, 9.okt., LETA. Ludzā likvidēta nelegālā alkohola ražotne, kurā uzieti 1300 litri produkcijas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Policisti, izmeklējot iepriekš sākto kriminālprocesu un reaģējot uz informāciju, ka Ludzā, iespējams, divas personas, ražo nelegālo alkoholu, veica divas kratīšanas - dzīvoklī un kādā neapdzīvotā lauku mājā. Apskatot aizdomās turēto dzīvokli un māju, likumsargi konstatēja, ka abos nekustamajos īpašumos notiek nelikumīga alkohola ražošana.

Kopumā kratīšanu laikā konfiscēti apmēram 1300 litri nezināmas izcelsmes alkoholisko dzērienu, 80 kilogrami cukura, ka arī aprīkojums un citi izejmateriāli, kas izmantojami alkoholisko dzērienu izgatavošanai un uzglabāšanai. Aizturētas arī iespējamās vainīgās personas - 1962.gadā dzimis vīrietis un 1967.gadā dzimusi sieviete. Sieviete jau iepriekš ir nonākusi policijas redzeslokā un ir bijusi sodīta par nelikumīgu alkohola ražošanu.

Lai precīzi noteiktu izņemto vielu skaitu un sastāvu, ir nozīmētas ekspertīzes. Likumsargi turpina izmeklēšanu, savukārt aizturētajām personām par minētiem likumpārkāpumiem draud kriminālatbildība par nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu, glabāšanu vai pārvietošanu, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā, par ko var draudēt pat trīs gadu cietumsods.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)