Banner 980x90

Ludzā vīrietis mazāk nekā pusstundas laikā divreiz tiek pieķerts ar nelegālo alkoholu

Rīga, 3.dec., LETA. Pagājušās nedēļas nogalē Ludzā policija mazāk nekā pusstundas laikā divreiz pieķērusi kādu vīrieti pārnēsājam nelegālo alkoholu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Veicot patrulēšanu Ludzā, policisti bija pamanījuši kādu aizdomīgu vīrieti. Pienākot tuvāk, lai veiktu nepieciešamo pārbaudi, kļuvis skaidrs, ka vīrietis zem virsjakas pārnēsā nelikumīgu alkoholisko dzērienu - kandžu - bez akcīzes marķējuma. Izskaidrojot personai, ka par šādiem likumpārkāpumiem ir paredzēta atbildība, policisti izņēmuši apmēram litru nelikumīgā alkohola un saistībā ar notikušo sākuši administratīvo lietvedību.

Taču, turpinot darbu Ludzas iecirkņa apkalpojamā teritorijā, apmēram pēc 25 minūtēm policisti atkal pamanījuši to pašu 1957.gadā dzimušo iedzīvotāju jau ar citu kandžas pudeli. Arī šoreiz konfiscēts apmēram litrs nelegālā alkohola, kā arī sākta administratīvā lietvedība.

Belova atgādināja, ka par nelegālā alkohola iegādāšanos var sodīt ar naudas sodu līdz 140 eiro, bet par šādu dzērienu izgatavošanu, glabāšanu vai pārvietošanu fiziskajām personām draud sods, kas var sasniegt 700 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)