Banner 980x90

Ludzas novadā izveidos jauniešu domi

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Lai kopīgiem spēkiem uzlabotu jauniešu dzīves kvalitāti, Ludzas novadā nolemts izveidot jauniešu domi, aģentūru LETA informēja Ludzas novada pašvaldībā.

Ludzas novada bērnu un jauniešu centrā notikušajā Ludzas novada jauniešu domes izveides sanāksmē centra vadītāja Eleonora Obrumāne aicināja klātesošos jauniešus pašiem būt aktīviem, kā arī iesaistīt savās aktivitātēs citus. Sarunas gaitā Ludzas novada jaunieši pauda vēlmi sākt aktīvi darboties, kā arī piesaistīt savām aktivitātēm citus novada jauniešus.

Sanāksmes gaitā klātesošie vienojās, ka Ludzas novada jauniešu domē darbosies 15 jaunieši, kas pārstāvēs skolu pašpārvaldes un savus pagastus. Pirmdien, 9.maijā notiks svinīga sēde, kuras gaitā paredzēts izvērtēt Jauniešu domes prezidenta amata kandidātus, ka arī apstiprināt domes prezidentu.

Piedalīties sēdē aicināta arī Ludzas novada domes priekšsēdētāja Alīna Gendele (Latgales partija), kas arī aktīvi atbalstījusi jauniešu domes izveidi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)