Banner 980x90

Ludzas novada lauku bibliotēkām par 33 000 eiro iegādāts jauns aprīkojums

Daugavpils, 13.jūn., LETA. Īstenojot Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) atbalstītu projektu, Ludzas novada lauku bibliotēkām par 33 000 eiro iegādāts jauns aprīkojums, aģentūru LETA informēja Ludzas novada pašvaldībā.

Pašreiz bibliotēkas ir viens no svarīgākajiem sabiedrisko aktivitāšu centriem laukos, kas vienlaicīgi nodrošina iedzīvotājiem piekļuvi informācijas komunikāciju tehnoloģijām un informācijas resursiem.

Projekta "Aprīkojuma iegāde Ludzas novada pagastu bibliotēkām iedzīvotāju sabiedrisko aktivitāšu dažādošanai" gaitā ir iegādātas desmit multifunkcionālās drukas iekārtas, viens portatīvais dators un 30 datorkomplekti ar programmnodrošinājumu.

Aprīkojums iegādāts ar mērķi uzlabot Ludzas novada lauku bibliotēku tehnisko nodrošinājumu sabiedrisko aktivitāšu dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem.

Projekts "Aprīkojuma iegāde Ludzas novada pagastu bibliotēkām iedzīvotāju sabiedrisko aktivitāšu dažādošanai" īstenots ELFLA Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākumā "Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju". Tā kopējās attiecināmās izmaksas ir 33 044 eiro.

Ludzas novadā patlaban ir desmit pagastu publiskās bibliotēkas, kas nodrošina pakalpojumus lietotājiem to dzīvesvietas, darba, mācību un atpūtas vietu tiešā tuvumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)